Συγκεντρώνουν δωρεές για να συμμετάσχουν σε αγώνες ποδηλασίες ΑμεΑ στο Βέλγιο

Petite Perle 300×250

Οι αθλητές ποδηλασίας Νίκος Μανατάκης (με μεγάλο ποσοστό τύφλωσης)  από το Ηράκλειο Κρήτης και ο Παναγιώτης Κολέτας από τα Φάρσαλα Λάρισας, ζητούν την βοήθεια σας ώστε να συγκεντρώσουν το επιθυμητό ποσό και να συμμετάσχουν σε δυο αγώνες ποδηλασίας ΑμεΑ στο Βέλγιο (Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ΑμεΑ – Γύρος Φλάνδρας) .

Οι υποστηρικτές αυτής της προσπάθειάς των δυο αθλητών μπορούν να προσφέρουν χρηματικό ποσό της αρεσκείας τους από την σελίδα giveandfund.com (πατώντας εδώ).

Περιγραφή

"Είμαστε ο Νίκος Μανατάκης (με μεγάλο ποσοστό τύφλωσης)  από το Ηράκλειο Κρήτης και ο Παναγιώτης Κολέτας από τα Φάρσαλα Λάρισης

Ασχολούμαστε με τον αθλητισμό ατόμων με αναπηρίες ΑμεΑ στο άθλημα της ποδηλασίας σε υψηλό επίπεδο όπου και εξειδικεύομαστε στο διπλό ποδήλατο (tandem, το οποίο αποτελείτε από δύο αθλητές ένας εκ τον οποίον ο οδηγός- πιλότος και ο δεύτερος αθλητής με μερικό πρόβλημα όρασης ή ολική τύφλωση). Αναζητούμε άτομα αρωγούς στην προσπάθεια που κάνουμε οι οποίοι θα μας στηρίξουν οικονομικά για την τέλεση της αποστολής και προετοιμασίας  μας παίζοντας καθοριστικό ρόλο.

Συγκεκριμένα θα συμμετάσχουμε στους εξής αγώνες στο Βέλγιο: 

1.Γύρος Φλάνδρας: ένας ιστορικός  αγώνας αντοχής ο οποίος βγάζει όλους τους βέλγους απο το σπίτι τους για να τον παρακολουθήσουν και για για 1η φορά  από το 1913 που διοργανώνεται ο αγώνας   θα συμμετάσχουν αθλητές ΑμεΑ. Θα είναι τιμή μας να είμαστε οι πρώτοι Έλληνες στα πλακόστρωτα του Βελγίου

2. Παγκόσμιο κύπελλο δρόμου (ατομική χρονομέτρηση, αγώνας αντοχής με μαζική εκκίνηση)

Στην κατηγορία Β ( ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ-ΤΥΦΛΟΣΗ) οι αθλητές τρέχουν με ειδικό ποδήλατο tandem ( διπλό ποδήλατο)Το tandem αποτελείτε από δυο άτομα
Αθλητής ΑμεΑ ( με πρόβλημα όρασης ή ολική τύφλωση )
Πιλότος αρτιμελής αθλητής ( σύνοδος αθλητή- οδηγός ποδήλατου)
Οι δυο αθλητές συνεργάζονται αρμονικά με ταυτόχρονες επάλληλες κινήσεις και ίσο καταμερισμό της δύναμης προκιμμένου να κινηθεί το ποδήλατο τους με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο.Απαιτεί απόλυτο συγχρονισμό-χημεία υπό αγωνιστικές συνθήκες.

Έχουμε καταφέρει να είμαστε 2 φόρες πρωταθλητές Έλλαδος(δρόμου & πίστας), νικητές σε ευρωπαϊκό κύπελλο και την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη ήδη στον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας

Με αυτήν την συμμετοχή μας χτίζουμε γερές βάσεις και εμπειρίες για το μέλλον σε διεθνείς διοργανώσεις φέρνωντας την Ελλάδα ψηλά. Κάνοντας όλο αυτό παράδειγμα για όλους να βγούνε από το σπίτι τους και να αθληθούν είτε άτομα με ειδικές ικανότητες είτε αρτιμελείς. Όλοι μπορούμε!

Με τη βοήθεια όλου του κόσμου, με τη βοήθεια σου, εσύ που το διαβάζεις και έχεις φτάσει μέχρι εδώ θα κάνεις το όνειρο μας πραγματικότητα. Κάθε βοήθεια είνα σημαντική.

Σε περίπτωση που υπάρξει συλλογή χρημάτων πέρα το στόχου τα χρήματα θα αξιοποιηθούν για αθλητικό εξοπλισμό.

Ελπίζουμε να εκτιμήσετε και να σεβαστείτε την προσπάθεια μας που κάνουμε με την στήριξη σας! Να χαμογελάτε! Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ