Δόθηκε το Βραβείο Γραμμάτων του συλλόγου Ανασεμιά στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 στα γραφεία του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς "Ανασεμιά"απονεμήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για 5η συνεχόμενη χρονιά το Βραβείο Γραμμάτων Ανασεμιά. 
Πρόκειται για ένα βραβείο αριστείας που λαμβάνει όποιο παιδί κατάγεται/διαμένει στη Ροδιά και καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέσο όρο μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σχολικών του υποχρεώσεων και την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Έως τώρα της ανωτέρω τιμητικής απονομής, η οποία συνοδεύεται και από χρηματικό έπαθλο που δίνει η Ανασεμιά προς τον φοιτητή/φοιτήτρια, έχουν τύχει τα εξής πρόσωπα: Φανή Παντερή, Άννα Μπλεμένου, Τόνια Βοσκάκη και Γιώργος Δελιγιαννούδης.

Φέτος για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, σειρά της να τιμήσει τη Ροδιά είχε η Παπαδάκη Ειρήνη του Δημήτριου και της Ελένης, η οποία μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της στο Λύκειο Γαζίου, εισήχθη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας.

Μετά την απονομή, το Διοικητικό Συμβούλιο, που αποτελείται από τους Κουτσάκη Θεοδώρα, Ζαχαριουδάκη Ελευθερία, Παρούση Χρυσούλα, Ράδοβιτς Ελεάνα, Νυφούλα Στρατάκη, Βεριγάκη Μαρία και Κασαπάκη Βασίλειο έκοψε 
και την βασιλόπιτα του για το 2021, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι του Συλλόγου, σκορπώντας χαμόγελα σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται το Δ.Σ. του Συλλόγου και η βραβευθείσα φοιτήτρια με τους περήφανους γονείς της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ