Σεμινάριο από το σωματείο κολύμβησης Πρωταθλητές

Petite Perle 300×250

 Με εξαιρετική επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο(webinar) με θέμα :《Mέτρα πρόληψης κατά του covid-19 και συμβουλές διατήρησης της προπονητικής ετοιμότητας》με ομιλητές την ελίτ της Ελληνικής Κολύμβησης.
Ο Όμιλος βασίστηκε στο τετράπτυχο γιατρός- προπονητής -αθλητής-γονείς έχοντας καλεσμένους τους κορυφαίους του είδους. Ο γιατρός Δημήτρης Αντωνακάκης( Ιατρικός σύμβουλος Ανδρέα Βαζαίου ,Κριστιάν Γκολομέεβ της Βουρνά Κριστέλ και συνεργάτης των Πρωταθλητών από το 2017- κολυμβητής ο Αστέρας του αθλήματος, Ανδρέας Βαζαίος πανευρωπαϊκός ρέκορντμαν με συμμετοχή σε 2 ολυμπιάδες, μέλος της εθνικής ομάδας, πτυχιούχος ψυχολογίας από το πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας με υποτροφία – προπονητής ο PHD Νικολόπουλος Αλέξανδρος εκ των κορυφαίων Ελλήνων προπονητών,ομοσπονδιακός προπονητής, με συμμετοχή και διακρίσεις των αθλητών του σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ολυμπιάδες και σε όλες στις μεγάλες διοργανώσεις και ΕΕΠ στο τμήμα υγρού στίβου στο ΣΕΦΑΑ Αθήνας.


Οι τρεις ομιλητές ο καθένας από τη δική του οπτική γωνία μίλησαν με επιστημονικές και πρακτικές αναλύσεις μίλησαν στις καρδιές και εμπλούτισαν με γνώσεις αθλητές , γονείς προπονητές και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτό το μοναδικό σε επίπεδο συνάντησης κορυφαίων σεμινάριο.
Η καθοδήγηση τις συζήτησης από τους προπονητές του ομίλου και υπεύθυνους λειτουργίας κ Νίκο Ακουμιανάκη και Ηλιάνα Σιαφάκα οδήγησαν σε μία απολύτως δημιουργική παρουσίαση,σε επιστημονικό αλλά και σε πρακτικό επίπεδο.
Το Δ.Σ του ομίλου ευχαριστεί τους υπευθύνους λειτουργίας για την πραγματοποίηση αυτού του webinar, όλους όσους εκτός ομίλου παρακολούθησαν και το σωματείο ΝΟΡ για τη φιλική συμμετοχή.
Επίσης το Δ.Σ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις παράπλευρες δράσεις με βάση το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει με τίτλο《 Μοιράζομαι τη γνώση για ένα καλύτερο αθλητικό περιβάλλον》

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ