Ανοιχτό ενδεχόμενο για νέο ολικό lockdown άφησε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Petite Perle 300×250

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, κ. Νίκος Χαρδαλιάς, μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος – Ενωπίω» για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στην πανδημία του κορονοϊού, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα γενικευμένο, ολικό lockdown.

Ο κ. Χαρδαλιάς, ερωτώμενος για το αν το ενδεχόμενο για ένα νέο γενικευμένο lockdown είναι ανοιχτό, δεν απέκλεισε αυτό το ενδεχόμενο και σημείωσε πως θα εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Εξάλλου, ο κ. Χαρδαλιάς απάντησε στο ερώτημα γιατί παραμένει η απαγόρευση στο ψάρεμα και το κυνήγι, κυρίως στις «πράσινες περιοχές» καθώς δεν πρόκειται για δραστηριότητες με συνωστισμό», αναφέροντας ότι η απόφαση απαγόρευσης των δύο δραστηριοτήτων έχει να κάνει με το θέμα της κινητικότητας.

«Δεν έχουμε κανένα είδος εμμονής με αυτές τις δραστηριότητες. Το ζήτημα της μετακίνησης είναι τεράστιο θέμα καθώς οι κυνηγοί είναι 180.000 και 100.000 ασχολούνται ερασιτεχνικά με ψάρεμα. Όταν κινείσαι θα έρθεις σε επαφή με κόσμο και αυτό πρέπει να το αποφύγουμε. Δεν είναι τόσο απλή η προσέγγιση, ο καθένας θα μπορούσε να πάρει ένα καλάμι και πέντε δολώματα και να λέει ότι πάει για ψάρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

ΠΗΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ