ΚΚΕ Λασιθίου για την κατάθεση στεφανιού από το φυλακισμένο Κασιδιάρη στην Ιεράπετρα

Petite Perle 300×250

Η κομματική οργάνωση Λασιθίου του ΚΚΕ καταγγέλλει την υποκριτική κατάθεση στεφανιού για τους πεσόντες των Ιμίων από το πρωτοπαλίκαρο του καταδικασθέντα για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσης της: "Τα φασιστοειδή πάσης φύσεως έχουν καταδικαστεί στην συλλογική συνείδηση του λαού μας πολύ πριν την επίσημη απόφαση της Δικαιοσύνης που χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή εγκληματική οργάνωση και έβαλε στην φυλακή την ηγεσία της. Για αυτό δεν έχουν θέση ούτε στα δημοτικά συμβούλια, ούτε στα Περιφερειακά , ούτε πουθενά. 

Είναι σκέτη υποκρισία και πρόκληση η κατάθεση στεφανιών για τους πεσόντες των Ιμίων από τα πάσης φύσεως φασιστοειδή σαν τον Κασιδιάρη και το συνάφι του. Τα παιδιά του λαού που χάνουν την ζωή τους εξαιτίας της πολιτικής εξυπηρέτησης των νατοϊκών σχεδιασμών στην περιοχή, οι οποίοι σχεδιασμοί ενισχύουν και αξιοποιούν την τουρκική επιθετικότητα δεν μπορούν να  βρουν δικαίωση από τις κραυγές των ναζί που υποστηρίζουν αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και που δεν έχουν καμία σχέση με την υπεράσπιση της πατρίδας μας και της εδαφικής της ακεραιότητας.. 

Πατριωτισμός και συμφωνία με τα ιμπεριαλιστικά και νατοϊκά σχέδια δεν συνάδουν.

Καλούμε εδώ και τώρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ιεράπετρας να πάρει θέση καθαιρώντας τον Αλέξανδρο Μουζουράκη , πρωτοπαλίκαρο και απ ότι φαίνεται κατά τι εκπρόσωπο του καταδικασμένου εγκληματία Ναζί Κασιδιάρη, που μάλιστα έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στα σχετικά πρόσφατα επεισόδια στο Τυμπάκι εναντίον εργατών μεταναστών. Είναι καθήκον του λαού μας σε κάθε γειτονιά, χώρο δουλειάς, σχολείο και σχολή να μην αφήνουν τόπο να σταθούν τα φασιστοειδή και να χύνουν το ρατσιστικό , φασιστικό τους δηλητήριο, αφού η Χρυσή Αυγή μπορεί να καταδικάστηκε αλλά η μήτρα που γεννά τον φασισμό, το εκμεταλλευτικό σύστημα του καπιταλισμού είναι ακόμα εδώ.

Έξω οι ΝΑΖΙ από όλους τους χώρους που ζει, σπουδάζει και εργάζεται η νεολαία και ο λαός μας. 

Έξω οι ΝΑΖΙ από όλα τα όργανα διοίκησης σε Δήμους, Περιφέρειες, Σωματεία και Συλλόγους.

Το Δημοτικό Συμβούλιο της Ιεράπετρας να πάρει την ευθύνη που του αναλογεί και να καθαιρέσει από Δημοτικό Σύμβουλο τον Αλέξανδρο Μουζουράκη, αλλιώς θα είναι συνένοχο ότι τον αφήνει ελεύθερο να χύνει το φασιστικό του δηλητήριο με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ