Aνώγεια: Δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού σε σχολείο – Θετική 18χρονη

Petite Perle 300×250

Δυο κρούσματα κορωνοϊού από τον χώρο του ΓΕΛ Ανωγείων, παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής μετά από έλεγχο rapid test. Σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ δεν προβλέπεται κλείσιμο του σχολείου.

Σύμφωνα με το anogi.gr, το Σαββατοκύριακο θα γίνει απολύμανση ενώ γίνονται προσπάθειες να έρθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να γίνουν rapid test στα Ανώγεια τις αμέσως επόμενες ημέρες. Οι γονείς οφείλουν να δουν αν τα παιδιά εμφανίσουν συμπτώματα να απευθυνθούν στο Κέντρο Υγείας.

Η ανακοίνωση μήνυμα στους γονείς από το Λύκειο Ανωγείων έχει ως εξής:

«Αγαπητοί γονείς. Σας ενημερώνουμε ότι διαγνώστηκαν από το χώρο του σχολείου, άτομα θετικά στον κορωνοϊό (Με rapid test). Ο αριθμός των κρουσμάτων σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ΕΟΔΔΥ δεν συνηγορεί στο κλείσιμο των σχολικών μονάδων, προβλέπεται όμως απολύμανση του σχολείου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο. Από εσάς ζητάμε να είστε σε εγρήγορση, να παρακολουθείτε τα παιδιά αν εμφανίσουν συμπτώματα και να απευθύνεστε στο Κ.Υ Ανωγείων.

Γίνονται προσπάθειες εκ μέρους του δήμου, για παρουσία κλιμακίου του ΕΟΔΔΥ για περαιτέρω ελέγχους. Ζητάμε την υποστήριξη σας στη χρήση μάσκας από πλευράς των μαθητών μέσα στη τάξη, στα διαλείμματα και στο χώρο του λεωφορείου. Καλή δύναμη και καλή υγεία».

Την ίδια ώρα, θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια 18χρονη κοπέλα κατά τη διάρκεια των ελέγχων που διενεργήθηκαν στο Γάζι.

Πηγή: creta24.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ