Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα στο Μαλεβίζι

Petite Perle 300×250

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ' όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Βιάννου και δήμος Γόρτυνας: Στα χωρία Πύργος, Χάρακας, Δωράκι, Πρινιάς, Μουρνιά, Αμύγδαλος, Παράνυμφοι, Τρεις εκκλησιές, Αγ.Φωτιά, Στέρνες, Παναγιά, Διονύσι, Ρωτάσι, Μεσοχωριό, Αχεντριάς, Μουρνιά, Πύργος, Ρωτάσι, Μεσοχωριό, Αχεντριάς, Εθιά, Κεφαλάδω, Νεοχώρι, Άνω και Κάτω Καλύβια, Φιλίπποι, Άνω και Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι. Δ.Βιάννου στα χωριά Μέση, Α&Κ.Βιάννος, Λουτράκι Βιάννου, Λουτράκι Κάτω Σύμης, Πέυκος, Συκολόγος, Καλάμι, Α.& Κ.Σύμη, Αγ.Βασίλειος, Κρεβατάς, Κεφαλοβρύσι, Αμιρά, Βαχός, Ξερόκαμπος, Άρβη, Λατόμια, Φαφλάγγο, Ψαρή Φοράδα, Τέρτσα, Περιβόλα, Κερατόκαμπος, Καστρί, Δέρματος, Τσούτσουρος, Μαριδάκι καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις, κεραίες κινητής τηλεφωνίας και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Δήμος Ηρακλείου: Στη ΒΙΠΕΗ, στην οδό Θ από την οδό Δ μέχρι την οδό Κ, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων Mega plast, Μινωικά πλαστικά, λευκοσιδηρουργία Μηλάκη, πρώην Αγρέξ, Κρητική Γαστρονομία και First quality cheese.

Από τις 10.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας και Δήμος Φαιστού: Στο Δ.Φαιστού στις Μοίρες και στα χωριά Πετροκεφάλι, Κουσές, Αγ.Ιωάννης, Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες, Καμηλάρι, Καλαμάκι, Πιτσίδια, Μάταλα.Στο Δ.Γόρτυνας στα χωριά Μητρόπολη, Αγ.Δέκα, Χουστουλιανά, Πλάτανος, Πλώρα, Απεσωκάρι, Φλαθιάκες, Βασιλικά Ανώγεια, Τρυπητά, Αγ.Κύριλος, Αντισκάρι, Πλατειά Περάματα, Λέντας, Κρότος, Μιαμού και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στην οδό Ανωγείων από τη λ.Μίνωος μέχρι την οδό Ευαγγελιστρίας, Ραύκου από την οδό Ανωγείων μέχρι τη λ.62 Μαρτύρων και στη λ.62 Μαρτύρων από την οδό Ραύκου μέχρι την οδό Ευαγγελιστρίας.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στις Πατέλλες στις οδούς Καπετάν Μιχάλη από την οδό Δωδώνης μέχρι την οδό Γερονυμάκη, Σκαλτσούνη και Εμμ.Βεϊσάκη από την οδό Μεγ.Κωσταντίνου μέχρι την οδό Καπ.Μιχάλη,Καπ.Μαν.Μπαντουβά από την οδό Μιλτιάδου μέχρι την οδό Σκαλτσούνη.

Από τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στις Βασιλειές, στην οδό Μάνου Κατράκη, στην περιοχή της εκκλησιάς του Αγ.Γεωργίου.

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριά Σίββας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες. Στις εγκαταστάσεις της ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Χουστουλιανά.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Σκαφιδαρά, στην οδό Παλιόμυλος και στην περιοχή του αρδευτικού Φουντουλάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο χωριό Ροδιά, στην περιοχή του κέντρου του χωριού.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο δρόμο προς Ροδιά, στη θέση Καπετανάκη μετόχι και στις περιοχές των εγκαταστάσεων του ΟΤΕ Αππολωνίας, της κεραίας κιν.τηλεφωνίας Panafon κα ιτου αντλιοστασίου του ξενοδ.Ακτή Ζεύς.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στην Τύλισσο, στην περιοχή της εκκλησίας του Αγ.Νικολάου και της οικίας Γιαλιτάκη Αικατερίνης.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα Καλέσσα στις περιοχές του ξηραντηρίου Κατεχάκη, των οικιών Λεμπιδάκη και Παλαμιανάκη .Στο μετόχι Παπαγίαννη Σκουλά και στα χωριά Μονή, Καμάρι, Κεραμούτσι και σε ολες τιςεπιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών και χωριών.

Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Πατελάρου και Ραυτοπούλου από την οδό Διγ.Ακρίτα μέχρι την οδό Σμπώκου, Πατριάρχου Φωτίου από την οδό Πατρ.Γρηγορίου μέχρι την οδό Αντ.Καστρινάκη και στην οδό Ατσιπάδων από την οδό Πατελάρου μεχρι την οδό Ραυτοπούλου.

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο λ.Χερσονήσου, στην περιοχή της εισόδου της Χερσονήσου δεξιά, λίγο μετά τη βρύση.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο λ.Χερσονήσου, στην περιοχή των εγκαταστάσεων του λιμεναρχείου (φάρος), του s.m.Argo, του εστιατορίου Alia και των club Bio bio, Athina και Havana.

Δήμος Χερσονήσου: Στη Χερσόνησο, στις περιοχή του δρόμου προς το παλαιό ΙΚΑ, του ξενοδοχείου Καλουτσάκη και του ξενοδοχείου Άλμπατρος.

Από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στην διακλάδωση προς το οροπέδιο Λασιθίου, στην περιοχή της οικίας Τσεβαμπινά Μαρία.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ