Με απώλειες επέστρεψε ο ΟΦΗ από το Γ.Καραισκάκης-Νοκ άουτ Σαρδινέρο, Σολίς και Σελίμοβιτς

Petite Perle 300×250

H αναμενόμενη ήττα του ΟΦΗ απο τον Ολυμπιακό (3-0), η οποία κύλησε με συνοπτικές διαδικασίες, δεν ήταν το χειρότερο μαντάτο για τον ΟΦΗ, μετά το 3-0 στο "Γιώργος Καραισκάκης".

Το παιχνίδι "έβγαλε" για τον ΟΦΗ και άλλα δεινά, πιο σημαντικά απο το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΟΦΗ "έχασε" άλλους τρείς παίκτες και έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση, στο τέλος θα ξεμείνει απο παίκτες και δεν θα μπορεί να συγκροτήσει ούτε αξιόπιστη ενδεκάδα!

Η ενημέρωση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας, μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ήταν …κόλαφος για τον ΟΦΗ!

Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ, ο Σαρδινέρο, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο παιχνίδι, υπέστη θλάση στον προσαγωγό (πρώτη εκτίμηση) και θα κάνει μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημίας.

Θλαστικό τραυματισμό (τράβηγμα) στο τετρακέφαλο (πάνω που είχε συνέλθει απο βαριά θλάση), υπέστη και ο Αργεντίνος Σολίς, ο οποίος προοριζόταν για βασικός στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά το πρωί ένοιωσε ένα σφίξιμο και έτσι έμεινε στον πάγκο, και δεν χρησιμοποιήθηκε. Και αυτός θα κάνει υπέρηχο, ώστε να γίνει ασφαλής διάγνωση.

Το τρίτο πρόβλημα για τον ΟΦΗ, ακούει στο όνομα του Σελίμοβιτς. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός έχει υποστεί κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου και θα κάνει μαγνητική, ώστε να γίνει μια πιο ασφαλής διάγνωση.

Στους παραπάνω θα πρέπει να προστεθούν και οι Τσιλιανίδης, Γιάννου, Βούρος, Ναμπί, Βαζ, οι οποίοι βασανίζονται απο τραυματισμούς και δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν τον ΟΦΗ, στα προσεχή παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ θυμίζει "νοσοκομείο" και η αγωνιστική του εικόνα, αλλά και η ιατρική εικόνα της ομάδας, σκορπούν προβληματισμούς, για τα παιχνίδια που μένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, αλλά και τα πλέι-άουτ, τα οποία αν δεν προσέξει ο ΟΦΗ, μπορεί να εξελιχθούν σε εφιάλτη για αυτόν.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ