Eπίσκεψη Αυγενάκη στα Χανιά που δρομολογεί εξελίξεις για τα δύο κολυμβητήρια

Petite Perle 300×250

Σημαντικές συναντήσεις Αυγενάκη σε Σύγκλητο του Πολυτεχνείου και Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης.

Το μείζον θέμα του Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου επίκειται να δρομολογηθεί και να πάρει πιο "μεστή" μορφή, στο πλαίσιο της αυριανής (Τρίτη, 9/2)  επίσκεψης του Λευτέρη Αυγενάκη στα Χανιά. Σύμφωνα με την ενημέρωση ο κ. Αυγενάκης θα συναντηθεί με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο για να συζητηθουν οι λεπτομέρειες της παραχώρησης που έχει δρομολογηθεί από το Πολυτεχνείο Κρήτης στην ΓΓΑ, μετά από αίτημα της τελευταίας.

Νωρίτερα, ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα βρεθεί στον ΟΑΚ, που ως γνωστόν αποτελεί πλέον στενό συνεργάτη, μέσω των μελετών που θα κάνουν οι μηχανικοί του, για την  πλήρη αποκατάσταση του έτερου κολυμβητηρίου στα Χανιά, εκείνο της Νέας Χώρας, το οποίο ναι μεν είναι σε λειτουργία αλλά αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα.

Η ενημέρωση της ΓΓΑ για την επίσκεψη Αυγενάκη στα Χανιά αναφέρει τα εξής:

Στα Χανιά θα βρεθεί αύριο Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2021, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στις 11:30 θα συναντηθεί, στην έδρα του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΚ, Άρη Παπαδογιάννη, για τις Μελέτες ολικής αναβάθμισης του Εθνικού Ναυταθλητικού Κέντρου Χανίων.

Στις 13:00 θα συναντηθεί, στην αίθουσα της Συγκλήτου, με τον Πρύτανη του Πολυτεχνείου Κρήτης, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, για το κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ