Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές και 2 απόπειρες σε καταστήματα στο Ηράκλειο-3 συλλήψεις

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών και δύο απόπειρες κλοπών, οι οποίες διαπράχθηκαν στο Ηράκλειο. Συνελήφθησαν, τρία άτομα εκ των οποίων ο ένας αλλοδαπός, οι οποίοι κατηγορούνται για τις υποθέσεις αυτές. 

Πιο συγκεκριμένα η ανάλυση του τρόπου δράσης  και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των τριών υποθέσεων κλοπών και ακόμη δύο περιπτώσεων απόπειρας κλοπών, από καταστήματα, στην ευρύτερη περιοχή της πόλης του Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν οι τρείς.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, οι δράστες , κατά το χρονικό διάστημα από 04.02.2021 έως και την 09.02.2021, διέπραξαν τις κλοπές, αφαιρώντας, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, και διάφορα αντικείμενα, προκαλώντας ταυτόχρονα και φθορές στα καταστήματα που είχαν μπει στο στόχαστρο τους.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...