Η έρευνα και η παραγωγή στον αγροδιατροφικό τομέα στο επίκεντρο της συνάντησης Λιβανού με τον πρεσβευτή του Ισραήλ

Petite Perle 300×250

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με τον  πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα κ. Yossi Amrani.

Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο των διμερών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Ισραήλ, σε συνέχεια και της πρόσφατης επίσκεψης του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη στο Τελ Αβίβ  και δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην επιτάχυνση της υλοποίησης του υφιστάμενου πλαισίου συνεργασίας στον αγροδιατροφικό τομέα. Συζητήθηκαν πρακτικά βήματα για την προσέλκυση και υλοποίηση ισραηλινών επενδύσεων στην Ελλάδα, καθώς και για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς της έρευνας και της παραγωγής.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Λίβανος στις σημαντικές δυνατότητες που υπάρχουν για τους Έλληνες να αυξήσουν τις εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων στο Ισραήλ.

Με αφορμή την καθιέρωση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ της 10ης Φεβρουαρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Οσπρίων,  ο κ. Λιβανός προσέφερε στον Πρέσβη του Ισραήλ ένα καλάθι με βιολογικά όσπρια ελληνικής παραγωγής.

????????????????????????????????????

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ