Νέα καταγγελία: Η ανήθικη πρόταση από γνωστό σεναριογράφο – ΒΙΝΤΕΟ

Petite Perle 300×250

Νέα συγκλονιστική καταγγελία καλλιτέχνιδας έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο του Open. Όπως υποστηρίζει, έγινε αποδέκτης ανήθικων προτάσεων όταν συνάντησε σε επαγγελματικό ραντεβού γνωστό σεναριογράφο σε ηλικία 25 ετών.

Η καταγγέλλουσα θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. «Αν συμμετάσχεις θα πρέπει να μείνεις στο σπίτι μου, καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων», φέρεται να της είπε ο γνωστός σεναριογράφος.

«Ήρθα σε τρομερή αμηχανία. Αρχικά δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν κάποιο ενδεχομένως χιουμοράκι κακόγουστο ή αν σοβαρολογούσε. Όπως φάνηκε αργότερα σοβαρολογούσε. Με ρώτησε στη συνέχεια αν είμαι με κάποιον και λέω είμαι. Μου λέει "είναι του χώρου;", λέω "δεν είναι, όχι". Μου λέει "εντάξει, τότε είναι δεδομένο ότι θα χωρίσεις», είπε ακόμη η καταγγέλλουσα με τη συζήτηση, ωστόσο, να μην μένει εκεί.

Όπως ανέφερε η καλλιτέχνιδα: «Μου λέει ότι, "ε κι εσύ πώς κάνεις έτσι. Οι περισσότερες πρωταγωνίστριες που έχουν περάσει από τις ταινίες μου έχουν περάσει και από το κρεβάτι μου". Είναι κάτι που είναι δεδομένο, συμβαίνει. Είναι πάρα πολύ συνηθισμένο στον χώρο. Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες δεν το γνώριζε κανένας αυτό το συμβάν, πέρα από το αγόρι μου και την καλύτερή μου φίλη. Ακόμη και η μητέρα μου το έμαθε χθες», είπε ακόμη η καταγγέλλουσα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ