Χανιά: Νέα υπόθεση ασέλγειας ανηλίκων

Petite Perle 300×250

Μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης ασέλγειας σε βάρος παιδιών από τον 56χρονο, ο οποίος προφυλακίστηκε στην Τρίπολη, άλλη μία εξιχνιάστηκε από τις αστυνομικές Αρχές.

Με βάση έγκυρες πληροφορίες του Parakritika.gr, με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελέως Ανηλίκων και της Ανακρίτριας, άλλος ένας άνδρας, περίπου της ίδιας ηλικίας, κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε επίσης στις φυλακές Τριπόλεως πριν από λίγες ημέρες.

Ο συγκεκριμένος Χανιώτης φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις τουλάχιστον σε δύο ανήλικα παιδιά.

Οι δύο τελευταίες υποθέσεις που έχουν προκύψει στα Χανιά -και οι όποιες πιθανώς άλλες βγουν στην πορεία, καθώς όσες σχετίζονται με ανήλικους δεν συνηθίζεται να έρχονται στην επιφάνεια- δείχνουν ότι οι αρμόδιες Υπηρεσίες, αστυνομικές και δικαστικές Αρχές, έχουν πλέον σκοπό να ανοίγουν όλοι οι σχετικοί φάκελοι και να κλείνουν άμεσα, εφ' όσον προκύπτουν στοιχεία, με τις προφυλακίσεις των φερόμενων ως δραστών.

Υπενθυμίζεται ότι οι οικογένειες των δύο ανηλίκων παιδιών, που ο 56χρονος φέρεται να έχει ασελγήσει πάνω τους, είχαν το θάρρος μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους να μιλήσουν και να ζητήσουν την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Πηγή: Cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ