«Τελειώνουν» τη Λυµπεράκη από τις κεντρικές ειδήσεις του Open

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Ειλημμένη είναι η απόφαση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open,Χρήστου Παναγιωτόπουλου, για την αντικατάσταση της Νίκης Λυµπεράκη  από το πόστο της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.

Το συμβόλαιο της δημοσιογράφου εκπνέει εντός του καλοκαιριού του 2021 και σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες δεν πρόκειται να ανανεωθεί, αφού ο επικεφαλής του ενημερωτικού τομέα της Παιανίας φαίνεται πως έχει πείσει για τα σχέδιά του και τη διοίκηση Σαββίδη.

Άλλωστε, αντίστοιχη προσπάθεια υπήρξε και πριν από την έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όταν ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος της είχε προτείνει να εγκαταλείψει τον ρόλο της ανκοργούμαν για την παρουσίαση μιας εβδομαδιαίας εκπομπής και την εμπλοκή της στις ειδήσεις αποκλειστικά και μόνο ως σχολιάστριας.

Τροχοπέδη στη διαδικασία αυτή στάθηκε το ισχυρό συμβόλαιο της Ν. Λυμπεράκη, παράγων που όμως δεν θα υφίσταται από το προσεχές φθινόπωρο. Για κεντρικός παρουσιαστής προοριζόταν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που φέτος παρουσιάζει τα δελτία του Σαββατοκύριακου, όμως πλέον δεν αποκλείεται κάποια μεταγραφή.

Οι γνωρίζοντες λένε ότι λόγο, όσον αφορά αυτή την αλλαγή σκυτάλης, θα έχει και ο Γ. Φιλιππάκης, οπότε το πράγμα μπερδεύεται περισσότερο.

media.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...