Με αμείωτο ρυθμό χιονίζει στο Μαλεβίζι – Δύσκολη η αποψινή νύκτα (βίντεο)

Petite Perle 300×250

Το χιόνι που πέφτει με αμείωτο ρυθμό κάνει δύσκολο το έργο της Πολιτικής Προστασίας Μαλεβιζίου αλλά και του δήμου Ανωγείων για να διατηρηθεί ανοικτό το οδικό δίκτυο που ενώνει τους δύο νομούς. Από νωρίς όλα τα μηχανήματα ήταν επί ποδός ενώ στα λευκά έχουν ντυθεί οι Γωνιές, το Αστυράκι, το Καμαράκι, ο Καμαριώτης και το Αηδονοχώρι.

Τα μηχανήματα σταμάτησαν και θα ξεκινήσουν με το πρώτο φως της ημέρας την επιχείρηση εκχιονισμού.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ σύμφωνα με το νέο Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, αναφέρεται σε πυκνή χιονόπτωση στην Κρήτη βαθμιαία από απόψε έως και την Τετάρτη, ακόμη και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Πετούσης σε συνεργασία με τους κατά τόπους Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων, βρίσκονται σε εγρήγορση με όλα τα μηχανικά μέσα του Δήμου, το προσωπικό και τους εθελοντές ιδιώτες, προκειμένου να συνδράμουν όπου χρειαστεί. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, επικοινωνήστε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Πετούση στο τηλέφωνο: 6936778800.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Τρίτη και την μεθαύριο Τετάρτη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά σε όλες τις βαθμίδες και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλε-εκπαίδευση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ