Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 9χρονη που πέθανε από αλλεργικό σοκ

Petite Perle 300×250

Θρήνος επικρατεί σε ολόκληρη την Ελλάδα για το 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο έδωσε επί μέρες μεγάλη μάχη να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως, δεν τα κατάφερε. Όλο αυτό το διάστημα, οι γονείς της δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της, ελπίζοντας σε ένα θαύμα που δεν ήρθε ποτέ.

Σήμερα, συντετριμμένοι, αποχαιρέτησαν το αγγελούδι τους και μαζί με λιγοστούς συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Βαρύ πένθος

Οι κάτοικοι στο Βελεστίνο είναι μουδιασμένοι. Το πένθος είναι ασήκωτο και η θλίψη που σκόρπισε ο θάνατος της μικρής Θωμαΐδας αγγίζει χιλιάδες κόσμου που στέλνει μηνύματα παρηγοριάς στους γονείς του παιδιού.

Η μικρούλα βρισκόταν στο σχολείο όταν θέλησε να πάρει ένα γλυκό το οποίο έφερε συμμαθήτριά της που γιόρταζε. Οι εκπαιδευτικοί, γνωρίζοντας πως έχει αλλεργίες, την ρώτησαν αν επιτρέπεται να φάει το συγκεκριμένο γλυκό και η 9χρονη απάντησε πως το είχε φάει ξανά και δεν υπήρχε πρόβλημα.

Ωστόσο, λίγα λεπτά μετά άρχισε να αισθάνεται δυσφορία και η δασκάλα μαζί με τον διευθυντή του σχολείου, ειδοποίησαν τον πατέρα της.

Η άνιση μάχη

Η 9χρονη νοσηλευόταν σε κώμα από τις 25 Ιανουαρίου σε μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Έδινε άνιση μάχη, καθώς είχε υποστεί τέσσερις φορές καρδιακή ανακοπή.

Ο πατέρας της, λίγες ημέρες πριν χάσει το παιδί του, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξή του, γράφοντας λίγα λόγια στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Οι γιατροί τις τελευταίες ημέρες έκαναν μεγάλη προσπάθεια να ξυπνήσουν τη μικρούλα από το κώμα, όπως δεν τα κατάφεραν και χθες στις 14:00 το μεσημέρι άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ