Συνεχίζει τις αυτοψίες για τα ετοιμόρροπα ο Δήμος Μαλεβιζίου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Συνεχίζει τις αυτοψίες για τα ετοιμόρροπα κτίρια εντός των διοικητικών του ορίων ο Δήμος Μαλεβιζίου.  Στο πλαίσιο αυτό υπάρχει στενή συνεργασία της Τεχνικής Υπηρεσίας με την Πολιτική Προστασία του Δήμου.

Το προηγούμενο διάστημα η πρωτοβάθμια επιτροπή πραγματοποίησε αυτοψίες στις Κορφές όπου καταγράφηκαν τα κτίρια που αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. Ο Πρόεδρος των Κορφών, κ. Φαραζάκης, έχει καταφέρει να εντοπίσει τους ιδιοκτήτες των περισσότερων επικίνδυνων κτιρίων και συνεχίζει την προσπάθεια για τον εντοπισμό και των υπολοίπων. Σε ορισμένες ιδιαίτερα επικίνδυνες περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες προχώρησαν ήδη σε άρση της επικινδυνότητας.

Ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί ιδιαίτερα τον πρόεδρο των Κορφών για την άψογη συνεργασία και την πολύτιμη προσφορά του σε όλη τη διαδικασία της καταγραφής των επικίνδυνων κτιρίων αλλά και της άμεσης άρσης της επικινδυνότητάς τους. Ο Δήμος Μαλεβιζίου συνεχίζει το δύσκολο έργο της καταγραφής των ετοιμόρροπων κτιρίων και της άρσης των κινδύνων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...