Απολύθηκε λόγω φυσικής ομορφιάς – τι καταγγέλλει 27χρονη καλλονή από τη Ρουμανία

Petite Perle 300×250

Μια 27χρονη, που ήταν πριν μοντέλο, υποστηρίζει ότι έχασε την δουλειά της σε νοσοκομείο επειδή είναι "πολύ όμορφη". Η Claudia Ardelean, 27 ετών, που έχει διπλό πτυχίο νομικής και ευρωπαϊκής δεοντολογίας, ήταν ενθουσιασμένη όταν της ζητήθηκε να εργαστεί στο Κλινικό Νοσοκομείο Πνευμονοφυσιολογίας στην Τρανσυλβανία.

Η Claudia έλαβε την μη αμειβόμενη θέση στο διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου ως εκπρόσωπος του Συμβουλίου της Κλουζ. Η Κλουζ είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη της Ρουμανίας. Η 27χρονη το δημοσίευσε την ίδια μέρα που πήρε τη δουλειά στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά αμέσως προσέλκυσε κριτική από ανθρώπους που σχολίαζαν ότι πήρε τη δουλειά μόνο λόγω της εμφάνισής της. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το νοσοκομείο λίγο αργότερα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Η Claudia, που ήταν πρώην μοντέλο και βασίλισσα ομορφιάς, έχει μεγάλο αριθμό ακολούθων, περίπου 40.000, στο Instagram, όπου μοιράστηκε νέα για τη νέα της δουλειά.

Η 27χρονη δημοσίευσε και μια selfie μπροστά από το κτίριο του συμβουλίου και ένα GIF καθώς υπέγραφε το συμβόλαιο.

"Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του Εθνικού Φιλελεύθερου Κόμματος Cluj!" Ωστόσο, η εφημερίδα Click ανέφερε ότι αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή ήταν πολύ όμορφη. Η νεαρή γυναίκα, που τώρα εργάζεται ως δικηγόρος σε τοπική εταιρεία, δεν σχολίασε την παραίτηση από το διοικητικό συμβούλιο.

Ο πρόεδρος του συμβουλίου της Κλουζ, Alin Tise, παραδέχθηκε ότι είχε καλά προσόντα με διπλό πτυχίο στις ευρωπαϊκές σπουδές και από τη νομική σχολή. Ωστόσο, έκανε μια δήλωση λέγοντας: «Λυπάμαι βαθιά για το περιστατικό. Ζήτησα την παραίτηση της Claudia Ardelean».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ