Σεβίλλη-Ντόρτμουντ: «Μάχη» στην Ανδαλουσία

Petite Perle 300×250

Η φορμαρισμένη Σέβιλλη αναμετράται με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League.

Σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τους «16» του Champions League απόψε στις 22:00 (Cosmotesports2, www.sport-fm.gr).

Οι φορμαρισμένοι Ανδαλουσιάνοι (που προέρχονται από οκτώ σερί νίκες και μια πρόκριση στην παράταση)υποδέχονται τους Γερμανούς που παρουσιάζουν προβληματική εικόνα το τελευταίο διάστημα και αναζητούν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα δώσει αφενός προβάδισμα για την πρόκριση και αφετέρου ψυχολογία για τη συνέχεια. Εντός και εκτός των συνόρων.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο «μονομάχων» σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης, με τους Σεβιγιάνους να έχουν μια νίκη, ενώ το άλλο ματς είχε έρθει ισόπαλο. Μόνο μια νίκη επί ισπανικού εδάφους (1-0 επί της Ατλέτικο Μαδρίτης) έχει η Μπορούσια.

Αμφίβολος παραμένει ο Χέσους Νάβας, που είναι πολύ σημαντικός φέτος για την ομάδα του Λοπετέγι, ενώ νοκ-άουτ είναι Ακούνια και Οκάμπος. Εκτός ο Ντιλέινι, αλλά και ο Πίστσεκ, ενώ η απουσία των Μπίρκι, Ζαγκαντού και Βίτσελ δεν αποτελεί είδηση. Όπως και των Σμέλτσερ, Αζάρ.

Πιθανές συνθέσεις
Σεβίλλη (4-3-3): Μπόνο – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο – Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν – Σούσο, Εν Νεσίρι, Π. Γκόμες ή Μουνίρ
Μπορούσια Ντόρτμουντ (4-1-4-1): Χιτς – Μενιέ, Ακανζί, Χούμελζ, Γκερέιρο – Τσαν – Ρέινα, Μπέλιγχαμ, Ρόιζ, Σάντσο – Χάαλαντ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ