Αριθμούν τους 55 οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης

Petite Perle 300×250

Στους 55 έφτασε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης. Από αυτούς οι 46 παραμένουν στις κλινικές – covid των νοσοκομείων αναφοράς του νησιού, και 9 βρίσκονται στις ΜΕΘ δίνοντας τη δική τους μάχη με τον ιό. Οι 7 από τους νοσηλευόμενους στην εντατική είναι διασωληνωμένοι.

Για μία ακόμη φορά, τα νοσοκομεία της Ιεράπετρας, της Σητείας και της Νεάπολης χαρακτηρίζονται ως covid free, αφού δεν νοσηλεύεται κανένας ασθενής με κορωνοϊό.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ασθενών με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο. Από τους συνολικά 19 ασθενείς οι 15 παραμένουν στην κλινική covid  και άλλοι 4 είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου νοσηλεύονται 8 ασθενείς, εκ των οποίων οι 7 στην κλινική covid και ένας διασωληνωμένος εξακολουθεί να βρίσκεται στην Εντατική.

Στο Νοσοκομείο Χανίων, από τους 11 συνολικά ασθενείς οι 9 βρίσκονται στην κλινική και οι 2 στην εντατική χωρίς ευτυχώς κανείς από αυτούς να έχει διασωληνωθεί.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου 13 ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος και άλλος ένας διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, ενώ στον νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου δύο είναι οι ασθενείς που βρίσκονται στην κλινική και ένας παραμένει διασωληνωμένος στην εντατική.

Πηγή: Cretalive.gr

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ