Κρούσμα κορωνοιού σε γιαγιά παιδιών σε Δημοτικό και Νηπιαγωγείο στη Ροδιά

Petite Perle 300×250

Καραντίνα 14 ημερών στους μαθητές-Ανακοίνωση από το Διευθυντή του σχολείου

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του συλλόγου γονέων-κηδεμόνων δημοτικού και νηπιαγωγείου στη Ροδιά σε συνεργασία με το Διευθυντή του σχολείου πατήρ-Αντώνιο Κασσωτάκη σχετικά με κρούσμα κορωνοϊού σε γιαγιά παιδιών.

Πιο συγκεκριμένα έγινε γνωστό ότι γιαγιά παιδιών που φοιτούν στο δημοτικό και νηπιαγωγείο της Ροδιάς είναι θετική στον κορωνοϊό και μετά από τις διαβουλεύσεις με τους αρμόδιους φορείς αποφασίστηκε 14ήμερη καραντίνα για τα παιδιά αυτά, ενώ το σχολείο θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία του.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

Σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του κ.Λουμπούνη για την περίπτωση COVID το τμήμα του σχολείου δεν κλείνει και λειτουργεί κανονικά. Το τμήμα κλείνει μόνο αν μαθητής ή μαθητές είναι οι ίδιοι θετικοί στον κορωνοϊό.

Οι μαθητές μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών και θα παρακολουθούνται από την οικογένεια τους με καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του. Αν παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα θα υποβληθούν σε τεστ και αν βγει θετικό θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω οδηγίες.

Ενημερώσαμε τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου και μας ενημέρωσε ότι θα προχωρήσει σε άμεση απολύμανση του σχολείου αύριο το πρωί πολύ νωρίς. Για το λόγο αυτό οι μαθητές μας θα μπορούν να προσέρχονται σχολείο αύριο Παρασκευή στις 9.15.

Τα υπόλοιπα θα λειτουργήσουν κανονικά ενώ το πρώτο δρομολόγιο από το Παλαιόκαστρο θα ξεκινήσει στις 8.55 π.μ Ελπίζουμε όλα να πάνε καλά.

Σας ευχαριστώ

Ο Διευθυντής

πατήρ-Αντώνιος Κασσωτάκης

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ