Ο σύλλογος γονέων του Γυμνασίου Γαζίου πρωτοστατεί στην αναβάθμιση του αύλειου χώρου

Petite Perle 300×250

Δείτε τι αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Γαζίου για τη δεντροφύτευση αλλά και τις άλλες παρεμβάσεις που έρχονται στα γήπεδα μπάσκετ:

Με ιδιαίτερη χαρά θέλουμε να ενημερώσουμε τους μαθητές και γονείς του σχολείου μας ότι το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε δεντροφύτευση στο προαύλιο χώρο.

Φυτεύτηκαν 10 μικρά δέντρα (χαρουπιές), και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθούν 10 παγκάκια δεξιά και αριστερά των δέντρων. Αυτή η ενέργεια πραγματοποιήθηκε με την πρωτοβουλία του Συλλόγου σε συνεργασία με τον Δήμο Μαλεβιζίου, την Τοπική κοινότητα Γαζίου και την Δευτεροβάθμια Επιτροπή.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα που παρευρέθηκε στο σημείο και φύτεψε το πρώτο δέντρο, τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής υπηρεσίας Γιώργο Πετούση, τον πρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλη Παρασύρη και το μέλος Ελένη Μιχαλάκη που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα της συνεισφοράς των δέντρων, τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανδρέα Παντερή, τη διεύθυνση του σχολείου και συγκεκριμένα τον υποδιευθυντή κ. Μανώλη Μακριγιαννάκη που όλοι τους παρείχαν πολύτιμη βοήθεια κατά τη διάρκεια της δεντροφύτευσης.

Τις επόμενες ημέρες θα μπει ειδική κατασκευή για την προστασία των δέντρων χορηγία της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μεγάλο έργο που θα αλλάξει την όψη του σχολείου μας είναι η τοποθέτηση ειδικού τάπητα στο χώρο του μπάσκετ που, όπως υποσχέθηκαν οι εκπρόσωποι του Δήμου, θα ξεκινήσει λίαν συντόμως.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μαθητές μας για την άψογη συνεργασία και τη φροντίδα των δέντρων και να τους πούμε ότι:" Τα δέντρα όταν σείονται από τους ανέμους, ρίχνουν βαθύτερες ρίζες".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ