Αγία Μαρίνα: Ζητούν ουσιαστική λύση για το πάρκινγκ

Petite Perle 300×250

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας για την κατάσταση του δημόσιου χώρου στάθμευσης πλησίον του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Μαρίνας. Οι κάτοικοι ζητούν την ουσιαστική παρέμβαση της δημοτικής Αρχής και όχι "ψευτομπαλώματα" όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά στη "Φωνή του Μαλεβιζίου".

«Αυτός ο χώρος στάθμευσης χρειάζεται την άμεση παρέμβαση του Δήμου για να γίνει αντάξιος με αυτόν του Γαζίου και της Τυλίσου. Τα βράδια δεν μπορούμε να περάσουμε γιατί είναι σκοτεινά. Πρέπει να τσιμεντοστρωθεί και να φωταγωγηθεί», αναφέρουν. Το καλοκαίρι οι κάτοικοι έχουν να αντιμετωπίσουν τη σκόνη από τα χώματα, αλλά η κατάσταση είναι χειρότερη, όπως μας λένε, τον χειμώνα, καθώς ο δρόμος που οδηγεί στο πάρκινγκ είναι κατηφορικός και όλα τα νερά της βροχής καταλήγουν εκεί, προκαλώντας αρκετά προβλήματα.

«Χρειάζονται έργα και καλούμε τον Δήμο Μαλεβιζίου να ανταποκριθεί στην ανάγκη όλων των κατοίκων της περιοχής για ασφαλή πρόσβαση στον χώρο στάθμευσης», τονίζουν.

Για το θέμα επικοινωνήσαμε με τον αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιώργο Πετούση, ο οποίος ανέφερε ότι ο χώρος στάθμευσης θα ενταχθεί στο σχέδιο ανάπλασης της περιοχής και άμεσα θα έχουμε αποτελέσματα.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "Η Φωνή του Μαλεβιζίου"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ