Ανοιχτές θέσεις εργασίας μέσα από τις Διαδικτυακές «Ημέρες Καριέρας” του Metaxa Hospitality Group

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Δευτέρα 22, Τρίτη 23 και Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

Ξεκινώντας τη νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη και με κεντρικό μήνυμα «Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας», το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group αναζητά νέα μέλη για την ομάδα του, σε Κρήτη και Σαντορίνη, για την καλοκαιρινή περίοδο του 2021 και διοργανώνει  διαδικτυακές «Ημέρες Καριέρας».

Οι «Ημέρες Καριέρας», θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά,τη Δευτέρα 22, την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στατηλέφωνα επικοινωνίας: 28970-27026 ή 28970-27126 ή 28970-27124,προκειμένου να προγραμματίσουν ραντεβούμε εκπρόσωπο του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού τις παραπάνω ημερομηνίες και να ενημερωθούν   ανοιχτές θέσεις εργασίας σε Κρήτη και Σαντορίνη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν επίσης να στείλουν το βιογραφικό τους στο hr@metaxahospitality.gr.

Ενόψει της  διοργάνωσης των Διαδικτυακών «Ημερών Καριέρας», η κ. Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group δήλωσε: «Η καρδιά και ο νους του Ομίλου ήταν και είναι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί του. Είναι αυτοί που με το χαμόγελο, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, δημιουργούν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο Όμιλος στους επισκέπτες μας. Μέριμνά μας είναι να ταιριάξουμε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε εργαζόμενο του Ομίλου την καριέρα που έχει ονειρευτεί.»

Οι «Ημέρες Καριέρας» του Metaxa Hospitality Group προσφέρουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας στα ξενοδοχεία του Ομίλου. Με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες επιτυχημένης πορείας και διατηρώντας αναλλοίωτες τις ίδιες αξίες όπως την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το Metaxa Hospitality Group έχει πλέον αποδείξει εμπράκτως ότι τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα.

Σήμερα, ο Όμιλος αποτελείται από τα ξενοδοχεία: το 5*, Αll-Ιnclusive, Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο Ηρακλείου, το 5*, Αll-Ιnclusive, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα Ηρακλείου και το 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στη Σαντορίνη.

Επιπλέον, ο Όμιλος επενδύει ενεργά στον τομέα των ακινήτων, καθώς και σε ειδικούς τομείς του τουρισμού, όπως κέντρα θαλασσοθεραπείας και συνεδριακά συγκροτήματα. 

 Η φιλοσοφία του Metaxa Hospitality Group βασίζεται στην αυθεντική φιλοξενία με σεβασμό στα τοπικά χαρακτηριστικά των προορισμών, στη βιώσιμη ανάπτυξη με έμφαση τη δημιουργία αλυσίδων αξίας για κάθε τοπική κοινωνία και οικονομία όπου δραστηριοποιείται, και στην πρωταρχική μέριμνα για τους επισκέπτες και τους εργαζομένους του Ομίλου.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...