Μήνυμα αισιοδοξίας και τήρηση των μέτρων ζήτησε ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Petite Perle 300×250

Για την ένταξη του Ηρακλείου στην «κόκκινη ζώνη» και στο νέο πλαίσιο αυστηρών περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού μίλησε στον Περιφερειακό Τηλεοπτικό Σταθμό CRETA ο Βασίλης Λαμπρινός.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου κάλεσε τους πολίτες να τηρήσουν απαρέγκλιτα τα μέτρα για να μπει ανάχωμα στη διασπορά.

«Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα είχαμε την ανησυχία για την πορεία του κορωνοϊού. Τα νέα μέτρα που επιβλήθηκαν είναι αναγκαία για τον περιορισμό της διασποράς. Οι περισσότεροι πολίτες τηρούν τα μέτρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λαμπρινός.

Απευθυνόμενος στους πολίτες ο δήμαρχος Ηρακλείου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας με την έκκληση για απαρέγκλιτη τήρηση των περιοριστικών μέτρων.

«Θα τα καταφέρουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρινός και πρόσθεσε «να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με μεγαλύτερη συνέπεια και σοβαρότητα. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρουμε. Το τέλος αυτής της περιπέτειας είναι κοντά. Πρέπει να επιδείξουμε πολύ μεγάλη σοβαρότητα».

Ο Βασίλης Λαμπρινός αποκάλυψε πως λίγο πριν τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά και την ένταξη του Ηρακλείου στην «κόκκινη» ζώνη είχε επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου.

«Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον κ. Παπαγεωργίου και με ενημέρωσε για το νέο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων. Μου εξήγησε την απόφαση της πολιτείας για τα νέα μέτρα που θα ληφθούν στον δήμο Ηρακλείου», σημείωσε ο Βασίλης Λαμπρινός και πρόσθεσε πως τα νέα περιοριστικά μέτρα στον δήμο Ηρακλείου αποτελούν «μία ακόμη προειδοποίηση για να πάρουμε σοβαρά την εξέλιξη και την πορεία του κορωνοϊού».

Υγεία - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ