Το ευχαριστώ της προέδρου Πόπης Θραψανιωτάκη για το έργο "πνοής" στο Κεραμούτσι

Petite Perle 300×250

Το δικό της ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους έστειλε η πρόεδρος του Κεραμουτσίου, Πόπη Θραψανιωτάκη, για το έργο "πνοής" όπως αναφέρει έγινε στο Κεραμούτσι, με τη νέα δεξαμενή ύδρευσης που τέθηκε χθες σε λειτουργία.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Θραψανιωτάκη:

Ένα σημαντικό και αναγκαίο έργο υλοποιήθηκε και τέθηκε σε λειτουργία στο Κεραμούτσι.

Ένα έργο "πνοής" που σκοπό έχει την επίλυση του προβλήματος επάρκειας νερού και συνεπώς την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του χωριού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ακόμη μια φορά στον περιφερειάρχη Σταυρό Αρναουτάκη για την ουσιαστική και συνεχή συμβολή του στον τόπο μας.

Θερμές ευχαριστίες στους: Αντιπεριφερειάρχη Λ.Βαμβακά , Δημάρχους, Μενέλαο Μποκέα και Κώστα Μαμουλάκη, στους Προέδρους, Αντιπροέδρους και τα μέλη του Δ.Σ της προηγούμενης και νυν δημοτικής επιχείρησης Μαλεβιζίου.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον τέως Αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΜ Γιάννη Ντουλάκη για την άμεση παρέμβαση και αποτελεσματικότητα του αφού αφουγγράστηκε και κατανόησε την ανάγκη του έργου .

Την οικογένεια Νάθενα για την βοήθεια της στην εύρεση για αγορά αγροτεμάχιου. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τα υπηρεσιακά στελέχη της επιχείρησης μας για την ουσιαστική συνεργασία μας, τον Γενικό Διευθυντή Γεώργιο Κουγιουμτζάκη, την Διευθύντρια τεχνικής υπηρεσίας κ. Βούλα Μπαρτσίδη,την μηχανολόγο κ. Καλλιόπη Παπαδάκη, και όλο το προσωπικό που βοήθησε σε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε καθημερινά για την πρόοδο, την αναβάθμιση και την ανάπτυξη του τόπου μας!!!!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ