Σχεδόν… 500 εκατ. ευρώ η νέα προσφορά της Μάντσεστερ Σίτι στον Μέσι

Petite Perle 300×250

Ρεπορτάζ στην Αγγλία αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει νέα πρόταση στον Λιονέλ Μέσι, ύψους 496 εκατομμυρίων ευρώ αυτή την φορά.

Ούτε… 500 εκατομμύρια ευρώ δεν θα είναι η νέα πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι προς τον Λιονέλ Μέσι, προκειμένου οι δύο τους να συνεργαστούν από το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Sun», οι «πολίτες» θα επανέλθουν, μετά την περυσινή τους προσπάθεια, για την απόκτηση του Αργεντινού σούπερ σταρ δίνοντάς του 496 εκατομμύρια ευρώ!

Το ποσό αυτό μεταφράζεται σε διετές συμβόλαιο, με οψιόν για έναν ακόμα χρόνο, για να μετακινηθεί στη συνέχεια ο Μέσι αν θέλει στη θυγατρική ομάδα της Σίτι, την Νιού Γιόρκ Σίτι, και να παίξει σε αυτήν για άλλα δύο χρόνια στο MLS…

Μάλιστα, υπάρχει και όρος ειδικός σε αυτή τη συμφωνία που επιτρέπει στις δύο πλευρές να επεκτείνουν για άλλα τρία χρόνια τη συνεργασία τους ώστε να την φτάσουν στα οκτώ χρόνια συνεργασίας συνολικά.

Με τον 33χρονο άσο να αναλαμβάνει τον ρόλο του πρεσβευτή της αγγλικής ομάδας μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ