Συναυλία Funk και Soul στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

BoogieBusted: “Artemis” – Funk and Soul live

Ένα νέοσυγκρότημα έρχεται στο ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου – HeraklionArts&Cultuter με σκοπό να μας ξεσηκώσει με μουσικές από τη διεθνή μουσική σκήνη.

Πρόκειται για τους Boogie Busted οι όποιοι ξεκίνησαν να παίζουν στα τέλη του 2018 και έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τον Ιούνιο του 2019. Οι μουσικές του επιρροές περιλαμβάνουν τραγούδια από τη διεθνή funk & soul σκηνή. Ξεκίνησαν να παίζουν διασκευές από αγαπημένες τους μπάντες και στη συνέχεια ασχολήθηκαν με δικές τους δημιουργίες συνεχίζοντας παράλληλα τις ζωντανές εμφανίσεις. 

Την Online πρεμιέρα της συναυλίας «Artemis» μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021,   στις 21:15 στο σύνδεσμο που ακολουθεί https://youtu.be/j3042KA9Gnw ενώ μετά την πρώτη προβολή της θα παραμείνει διαθέσιμη,ondemand, στη ζώνη θέασης «Φώτα, Αυλαία, Πάμε» του HeraklionArtsandCulture.

Οι Boogie Busted είναι:  Κατερίνα Δασενάκη (Φωνητικά) • Μαθιουδάκης Μάριος (Τύμπανα) • Κριτσωταλάκης Χρίστος (Μπάσο) • Φερετζάκης Μιχάλης (Πλήκτρα) • Χατζηνικολάου Νικόλας (Ηλεκτρική κιθάρα) • Δογραματζάκης Γιάννης (Τρομπόνι)

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη σκηνή Backstage Live, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού

Ψηφιακό Φεστιβάλ “Τέχνη Καθ’ Οδόν” 2020

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...