Την προσοχή όλων ζήτησε ο Μ.Μποκέας για να μην “κοκκινίσει” το Μαλεβίζι – Τι στοιχεία έχει για τον αριθμό των κρουσμάτων στην περιοχή

by KORINA KAFETZOPOULOU

Τελευταία Ενημέρωση:

Στοιχεία από την άτυπη ενημέρωση που έχει για το επιδημιολογικό φορτίο του κορωνοϊού στην περιοχή του Μαλεβιζίου έδωσε κατά τη διάρκεια της έναρξης της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου που έγινε με τηλεδιάσκεψη, το πρωί της Δευτέρας, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας.

Όπως είπε μέχρι πριν δυο εβδομάδες είχαμε “από από ένα ως καθόλου κρούσματα κάθε εβδομάδα. Το τελευταίο 15νθημερο η άτυπη ενημέρωσή μου αναφέρει ότι είμαστε  σε ένα καλό σημείο” .

Υπενθυμίζεται ότι ο όμορος δήμος Ηρακλείου βρίσκεται σε lock down, από το πρωί του Σαββάτου, και τα στοιχεία αυτά μεταβάλλονται από στιγμή σε στιγμή για αυτό και όλοι πρέπει να προσέχουμε, σημείωσε ο κ. Μποκέας.

*Φωτογραφία αρχείου

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...