Διανομή οπωροκηπευτικών ειδών στους δικαιούχους ΤΕΒΑ

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμος  Μινώα Πεδιάδας ενημερώνει τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ ότι  , στο πλαίσιο της υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ / FEAD) θα προβεί στη διανομή οπωροκηπευτικών ειδών  (κρεμμύδια, μήλα, πατάτες) και παξιμαδιών . 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24, την Πέμπτη 25 καιτην  Παρασκευή  26 Φεβρουαρίου   2021 και ώρα  08:30 π.μ – 13:30 μ.μ στο Εκθεσιακό Κέντρο  Αρκαλοχωρίου.  

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειας του , τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο,  προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου και το ΑΜΚΑ.

Με στόχο τη μέγιστη δυνατή προστασία των κατοίκων του, ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας,  θα εφαρμόσει μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού SARS–CoV-2 και η διανομή θα  εναρμονιστεί σύμφωνα  με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μινώα Πεδιάδας στα τηλέφωνα: 2891022922 και  2891023913 .στα πλαίσια του Προγράμματος Επισιτιστικής και

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...