Ετοιμάζεται καινούρια εφαρμογή για τις μετακινήσεις που αφορούν το λιανεμπόριο

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Για τον τρόπο με τον οποίο εξετάζεται το άνοιγμα του λιανεμπορίου μίλησε σήμερα ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται να υπάρξει ένα ειδικό sms, που θα είναι διαθέσιμο μόνο μία φορά την ημέρα και με περιορισμένη χρονική διάρκεια, ώστε να μπορούν οι πολίτες να επισκέπτονται τα καταστήματα.

Σχολιάζοντας ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε πως εξετάζονται τεχνολογικά μέτρα για το άμεσο άνοιγμα του λιανεμπορίου. Όπως είπε, ετοιμάζεται από το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης μια καινούρια εφαρμογή με άλλο πιθανό 5ψηφιο νούμερο που θα αφορά μόνο στο λιανεμπόριο και στις αγορές των πολιτών -και δεν θα έχει σχέση με το 13033 που παραμένει αυτούσιο- και θα έχει χρονικό περιορισμό.

«Αυτήν τη στιγμή εξετάζουμε μέτρα ειδικά για το λιανεμπόριο, θέλουμε μαζί με τον κ. Γεωργιάδη και τον κ. Παπαθανάση τεχνολογικά μέτρα, τα οποία θα επιτρέψουν το γρηγορότερο άνοιγμα του λιανεμπορίου για να μπορέσει να λειτουργήσει κι η αγορά», είπε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...