Ξενάγηση στο ατελιέ της ζωγράφου Stephanie Strassner

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Από το ψηφιακό κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου

Με μια ψηφιακή ξενάγηση στην σπηλιά  – ατελιέ της Γερμανίδας ζωγράφουStephanieStrassnerσυνεχίζονται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου οι μεταδόσεις στο κανάλι πολιτισμού του Δήμου Ηρακλείου στο youtube–HeraklionArts&Culture.

Γοητευμένη από το κρητικό φως, η StephanieStrassner αποφάσισε να εγκατασταθεί και να δημιουργεί στην Κρήτη. Μεταμορφώνοντας σε ατελιέ μια σπηλιά που βρίσκεται στα νότια παράλια του Νομού Ηρακλείου και με εμπνεύσεις που προέρχονται από τα κρητικά τοπία, καταθέτει την δική της προσωπική άποψη για την τέχνη της ζωγραφικής. Γι’ αυτό και η επίσκεψη που κάναμε στο «κελί» της, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Την online πρεμιέρα της ξενάγησης μπορείτε να την παρακολουθήσετε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 στις 21:15, στον παρακάτω σύνδεσμο: https://youtu.be/g-4Q9Z4qJHU

Η παραγωγή εντάσσεται στο ψηφιακό Φεστιβάλ «Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 Πολιτισμοί»  του Δήμου Ηρακλείου και μετά την πρεμιέρα θα παραμείνει διαθέσιμη στη ζώνη θέασης «Το κελί του καλλιτέχνη».

Συντελεστές:StephanieStrassner (Ζωγράφος)Γιώργης Πακιουφάκης (Οργάνωση παραγωγής, βίντεο, μοντάζ)

Ψηφιακό Φεστιβάλ “Κρήτη μια Ιστορία, 5+1 πολιτισμοί”

Παραγωγή: Δήμος Ηρακλείου -Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...