Δείτε πως έχασε ένα τζακ ποτ 178 εκατομμυρίων λιρών στο Euromillions

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Μια νεαρή κοπέλα στη Βρετανία δεν μπορεί να πιστέψει πόσο κοντά έφτασε στο να γίνει πολυεκατομμυριούχος αλλά την ίδια στιγμή και πόσο μακριά. Πόσοι από εμάς δεν έχουμε πει: πως με την τύχη που έχουμε θα βγουν τα διπλά νούμερα;Εεε… λοιπόν στην  Tayla Octave αυτό έγινε και έχασε ένα τζακ ποτ 178 εκατομμυρίων λιρών στο Euromillions.

Η Octave μπορεί να πάρει και επίσημα τον τίτλο της πιο άτυχης γυναίκας της Βρετανίας και όχι μόνο.

Το ξαναλέμε γιατί και η πλάκα έχει και τα όρια της. Και τα 7 νούμερα απείχαν μόλις μία μονάδα από τους τυχερούς αριθμούς. Η 19χρονη Tayla Octave δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφτασε τόσο κοντά αλλά έχασε το τζακ ποτ που – σημειωτέον – έχεις μόλις 1 στις 139.838160 πιθανότητες να πετύχεις.

Η νεαρή κοπέλα έπαιξε τα νούμερα 5, 13, 24, 45, 49 — 06 11 και η βγήκαν τα νούμερα 04 12 25 46 48 — 07 12. Πραγματικά απίστευτο.

Όπως δήλωσε στη Sun «είναι απίθανο να κερδίσεις τη λοταρία έτσι κι αλλιώς, αλλά να φτάνεις τόσο κοντά και να μην τα καταφέρνεις είναι απελπισία.

Τόσα πολλά χρήματα θα μου άλλαζαν τη ζωή κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι θα έκανα μ’ αυτά».

Κανείς δεν κέρδισε τη λοταρία αυτή την εβδομάδα, οπότε το ποσό αυξάνεται κι άλλο και φτάνει τα 180 εκατομμύρια για έναν υπερτυχερό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...