Η πλειοψηφία των ομάδων της Γ΄ εθνικής στον όμιλο της Κρήτης αρνητική στην επανέναρξη

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μόνο Αλμυρός και Πόρος τάσσονται υπέρ

Η πλειοψηφία των ομάδων από τον Κρητικό όμιλο δεν θέλουν να επιστρέψουν στην… δράση, αφού στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου με τα σωματεία του κρητικού ομίλου, οι 14 ομάδες εξέφρασαν την επιθυμία για διακοπή του πρωταθλήματος. Πόρος και Αλμυρός μόνο επιθυμούν τη συνέχιση του πρωταθλήματος! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr, η τηλεδιάσκεψη ξεκίνησε στις 14:30 και ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 17:00, με την πλειοψηφία των ομάδων να συμφωνεί πως θα πρέπει να στηριχθεί και να διεκδικηθεί η αρχική θέση των ομάδων όπως αυτή είχε αποτυπωθεί στην αρχική ανακοίνωση που είχε εκδοθεί στις αρχές Ιανουαρίου. Παράλληλα, όπως αποφάσισαν, θα ζητήσουν την έγγραφη-στήριξη-υποστήριξη των αιτημάτων τους απο τις τέσσερις Κρητικές Ενώσεις.

Οι παράγοντες των ομάδων, εξέφρασαν την έντονη ενόχλησή τους για το γεγονός πως παρ’ ότι η επιστολή που είχαν στείλει ήταν υπογεγραμμένη απο όλες τις ομάδες του ομίλου, κανένας δεν επικοινώνησε μαζί τους για τα αιτήματα αυτά, ενώ ΓΓΑ και ΕΠΟ επέλεξαν να συνομιλούν με τους ποδοσφαιριστές για την επανέναρξη και όχι με τους παράγοντες που είναι οι χρηματοδότητες-αιμοδότες των κατηγοριών αυτών.

Στην συνάντηση συμμετέχουν ο Αντώνης Παπαδάκης και ο Γιώργος Πολυχρονάκης από την Δαμάστα, ο Μιχάλης Γεωργιάδης από τον Ηρόδοτο, ο Μανώλης Βίστης από τον Αλμυρό, ο Γιώργος Λέλεκας από τον ΠΟΑ, ο Γιάννης Ασσαριωτάκης από τον Πόρο, ο Νίκος Μπουνάκης από τον Γιούχτα, ο Μανώλης Βαρούχας από τον Άρη Ρεθύμνου, ο Πολύδωρος Ντακάκης από τον Άρη Σούδας, ο Γιάννης Μυλωνάκης από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, ο Γιάννης Τσατσαρωνάκης από την Παλαιόχωρα, ο Κώστας Παπαδάκης από τον Ρεθυμνιακό, ο Στέλιος Βαρουξάκης από τον Πλατανιά, ο Κοκολάκης από τον ΑΟΑΝ, ο Κώστας Καστελλιανάκης από την Νεάπολη, ο Παντελής Ψυλλάκης από την Αναγέννηση Ιεράπετρας και ο Νίκος Παπαδάκης από τον Αστέρα Ρεθύμνου.

Η πλειοψηφία των ομάδων και πιο συγκεκριμένα 14 ομάδες εξέφρασαν την άποψη τους πως δεν επιθυμούν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όμως κάποιες εξ αυτών τόνισαν πως σε περίπτωση που εξαναγκαστούν να συμμετάσχουν διαφορετικά θα υποβιβαστούν, τότε θα αναγκαστούν να συμμετάσχουν ενώ υπήρξαν ομάδες που προτιμούν να υποβιβαστούν παρά να συμμετάσχουν σε ένα πρωτάθλημα παρωδία όπως χαρακτηρίστηκε απο πολλούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρ’ ότι ο Αλμυρός είναι υπέρ της επανέναρξης, διευκρίνισε πως δεν έχει ξεκινήσει μέχρι στιγμής τις προπονήσεις, παρ’ ότι θα μπορούσε, καθώς δεν έχουν διευκρινιστεί αρκετές λεπτομέρειες που θα τους διαφυλάξουν, όπως για παράδειγμα η μεταφορά απο Δήμο σε Δήμο καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές τους εντάσσονται στον Δήμο Ηρακλείου ενώ οι προπονήσεις γίνονται στον Δήμο Μαλεβιζίου!

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης υπήρξε και ένταση μεταξύ των εκπροσώπων του Πόρου και του ΑΟΑΝ, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας του Λασιθίου άφησαν αιχμές πως ο Πόρος παίρνει θέση υπέρ της επανέναρξης φέτος, ενώ πέρυσι που βρισκόταν σε μειονεκτική θέση καθώς κινδύνευε με υποβιβασμό, ήταν υπέρ της διακοπής προκειμένου να τον αποφύγει!

Ν. Μπουνάκης: «Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα εγώ θα παραιτηθώ»

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ο πρόεδρος του Γιούχτας Νίκος Μπουνάκης, εξέφρασε την άποψη του πως ο ίδιος δεν μπορεί να αναλάβει τις υγειονομικές ευθύνες και ως εκ τούτου σε περίπτωση που εξαναγκαστούν σε συμμετοχή, τότε ο ίδιος θα παραιτηθεί και την απόφαση θα την λάβει το συμβούλιο της ομάδας των Αρχανών.

Ο ΑΟΑΝ ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικό ή οικονομικό πρόβλημα, όμως θα σταθεί στο πλευρό της πλειοψηφίας των ομάδων του 10ου ομίλου, στηρίζοντας με τη στάση αυτή ιδιαίτερα τις αδύναμες ομάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν μεγάλα προβλήματα σε περίπτωση επανέναρξης, κάτι το οποίο σέβονται και το κατανοούν, γι’αυτό στέκονται δίπλα τους.

grandsport

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...