Η συγκίνηση Κικίλια για το διασωληνωμένο βρέφος 24 ημερών που διαγνώστηκε με κορωνοϊό

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού νοσηλεύεται διασωληνωμένο με κορονοϊό βρέφος λίγων ημερών, γεγονός για το οποίο εξέφρασε αγωνία ο Βασίλης Κικίλιας.

Την αγωνία του για το βρέφος 24 ημερών που δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού εξέφρασε, εμφανώς συγκινημένος, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Μιλώντας κατά την ενημέρωση για τον κορονοϊό, ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στο βρέφος το οποίο νοσηλεύεται διασωληνωμένο, τονίζοντας ότι παρακολουθεί καθημερινά από 19 Φεβρουαρίου την πορεία της υγείας του.

Έκανε λόγο για μία «μικρή αθώα ψυχή» που δίνει μάχη για τη ζωή και ευχήθηκε να πάνε όλα καλά.

«Αξίζει να σκεφτούμε όλοι αυτή την εικόνα και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τη δυσκολία» προέτρεψε ο κ. Κικίλιας.

Ζήτησε λίγη υπομονή ακόμα εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο συνδυασμός του εμβολίου με τα μέτρα θα οδηγήσει και σε μείωση της επιβάρυνσης στο σύστημα υγείας και επομένως σε επαναφορά στην κανονικότητα.

Τόνισε ότι η Αττική δέχεται το μεγαλύτερο επιδημιολογικό φορτίο και υπάρχει υψηλή πίεση στο ΕΣΥ με ρεκόρ εισαγωγών. Ενδεικτικά την Τρίτη έγιναν 168 εισαγωγές και τη Δευτέρα 186.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...