Παραδίδει τη σκυτάλη ο Φώτης Τρυπιδάκης

Petite Perle 300×250

Παραιτήθηκε από πρόεδρος της  κοινότητας Κρουσώνα

Ύστερα από σχεδόν επτά  χρόνια πετυχημένης πορείας ως πρόεδρος της Κοινότητας Κρουσώνα, ο Φώτης Τρυπιδάκης, υπέβαλλε την παραίτησή του, στο γραφείο του δημάρχου Μενέλαου Μποκέα την Τρίτη. Οι λόγοι της παραίτησης είναι καθαρά προσωπικοί και σχετίζονται με το φόρτο  εργασίας αλλά και την κόπωση που έχει προκύψει από την παρουσία του στα κοινά.

Ο  ίδιος ο κ. Τρυπιδάκης ανέφερε  μιλώντας στη Φωνή του Μαλεβιζίου,  ότι από την εκλογή του νέου συμβουλίου, ο ίδιος είχε  αναφέρει ότι ο κύκλος του στο Τοπικό θα κλείσει για αυτό και έξ αρχής είχε προτείνει η τετραετής θητεία να μοιραστεί ανά έτος στα τέσσερα εκλεγμένα πρόσωπα, σύμφωνα με την κατανομή των ψήφων.

Μετά τον κ. Τρυπιδάκη ακολουθούν οι Λευτέρης Σουλτάτος, Μαρία Βαλτζάκη, Πελαγία Φασουλάκη, Γεωργία Τσαγκαράκη,  Γιώργος Φιλιππίδης, και Κωνσταντίνος Γωνιανάκης.

Τα δύο αμέσως επόμενα πρόσωπα δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται για τη θέση του προέδρου και σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, αν δεν υπάρξουν ανατροπές, ενδιαφέρον για τη θέση του προέδρου έχει εκδηλώσει η κυρία Πελαγία Φασουλάκη. Το θέμα αυτό αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ το απερχόμενος πρόεδρος θα συνεχίζει να προσφέρει τις  υπηρεσίες του από τη θέση του μέλους της τοπικής κοινότητας.

Ο κ. Τρυπιδάκης ευχαρίστησε τον τέως δήμαρχο Κώστα Μαμουλάκη και τα μέλη της προηγούμενης δημοτικής αρχής για την συνεργασία που είχαν όλα αυτά τα χρόνια, όπως και τη νυν δημοτική Αρχή και προσωπικά το δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα για την άριστη συνεργασία.

Ευχαρίστησε επίσης το περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, για την υποστήριξή του σε έργα και δράσεις του Κρουσώνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ