Στάση στη Δράμα για Εργοτέλη και ήττα 1-0 από τη Δόξα

Petite Perle 300×250

«Στοπ» στο νικηφόρο σερί του Εργοτέλη έβαλε η Δόξα Δράμας, η οποία επικράτησε με 1-0 στην έδρα της των Κρητικών σε εξ αναβολής αγώνα για την 2η αγωνιστική της Super League 2.

Σε φονέα των ομάδων που είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τείνει να εξελιχτεί η Δόξα  Δράμας, καθώς μετά τον Ιωνικό νίκησε στην έδρα της και τον Εργοτέλη… Η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάνη ήταν αυτή, η οποία μπήκε καλύτερα στο ματς στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό είχε σαν συνέπεια σε τρεις περιπτώσεις να φτάσει μεν κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να το πετύχει. 

Αρχικά στο 25΄ με το δυνατό σουτ του Μανουσάκη μέσα από την περιοχή, να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Στεφανάκο και εν συνεχεία στο 26΄ με την κεφαλιά του Μαζουλουξή να αποκρούεται εξ επαφής από τον τερματοφύλακα των «μαυραετών» και στο 34΄ με τον Τσέλιο να βγαίνει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, τον τελευταίο όμως να αποκρούει με το πόδι την προσπάθεια του. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Θανάση Κολιτσιδάκη είχε μόλις δύο ευκαιρίες όλες κι όλες στο πρώτο μέρος.

Αυτή στο 32΄ με την κεφαλιά του Κουκόλη που μπλόκαρε εύκολα ο Κατσιμήτρος και αυτή, αλλά και αυτή ένα λεπτό μετά πάλι με κεφαλιά του Κουκόλη, την οποία επίσης μπλόκαρε ο Κατσιμήτρος. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι  οι δύο ομάδες, θα πήγαιναν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο χωρίς σκορ, ο Μενσά ήταν αυτός που στο 45΄, έπειτα από λάθος του Πέιου έκλεψε την μπάλα και με ένα σουτ από το ημικύκλιο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κατσιμήτρου για να κάνει το 1-0…Στην επανάληψη και για την ακρίβεια στο 47΄ οι Κρητικοί άγγιξαν το 1-1, η κεφαλιά όμως του Μανουσάκη αποκρούστηκε σωτήρια από τον Στεφανάκο. 

Από το σημείο εκείνο και μετά, το συγκρότημα του Ηρακλείου ήταν αυτό που είχε τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς όμως να έχει δημιουργήσει άλλη μεγάλη ευκαιρία στα καρέ της Δόξας. Όλα αυτά μέχρι το 76΄, όταν ο Στεφανάκος πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε σουτ στην κίνηση που έκανε ο Μανουσάκης. Στο 88΄ ο Εργοτέλης είχε μία ακόμα καλή στιγμή, με την εκτέλεση κόρνερ του Μπουρσέλη που απέκρουσε εκ νέου σε κόρνερ ο Στεφανάκος. Στα λεπτά που ακολούθησαν ο ρυθμός του ματς άνοιξε χωρίς όμως να υπάρχει κάποια άλλη μεγάλη στιγμή στο παιχνίδι, με συνέπεια το 1-0 να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Στεφανάκος, Σπυρόπουλος, Μαυρίας, Παπαργυρίου, Παρασκευάς, Αγιώτης (Κουκόλης 16'), Χάμοντ, Μένσα (Φυτόπουλος 84') Αγγελόπουλος (Πινδώνης 83')  Βαντερσον (Μπελεβώνης 62') Μπαράνκο (Σαμπανίδης 83') 

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Neral (Κατσούρι 62') Σερβιλάκης (Bote 84'), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέϊος, Τσέλιος, Μπουτσάκης (Κωστανάσιος 62') Μανουσάκης Κοκκίνης (Μπουρσέλης 46'), Πατρινός (Conraad 46') 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ