Στο Πειθαρχικό του ΔΣΑ οι Αλέξης Κούγιας και Γιάννης Βλάχος για την υπόθεση Λιγνάδη

Petite Perle 300×250

Σε εξηγήσεις για δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη καλείται ο Αλέξης Κούγιας και για δημοσιοποίηση περιεχομένου της δικογραφίας ο Γιάννης Βλάχος.

Το πειθαρχικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (ΔΣΑ) κάλεσε τους δικηγόρους Αλέξη Κούγια και Γιάννη Βλάχο να δώσουν εξηγήσεις σχετικά με αναφορές τους που αφορούν την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του κρατικού θεάτρου Δημήτρη Λιγνάδη.

Στον ΔΣΑ έχουν φτάσει τρεις αναφορές δικηγόρων οι οποίοι δεν εμπλέκονται στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, σχετικά με τις δηλώσεις των δύο δικηγόρων.

Στη συνέχεια, και σύμφωνα με πληροφορίες , ενεργοποιήθηκε το πειθαρχικό συμβούλιο του ΔΣΑ και καλεί σε εξηγήσεις, αφενός τον κ. Κούγια για τις δηλώσεις που έχει κάνει σχετικά με την επίμαχη υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και αφετέρου τον κ. Βλάχο για δημοσιοποίηση του περιεχομένου δικογραφίας, η οποία αφορά την ίδια υπόθεση.

Σημειώνεται ότι, ο Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ ο Γιάννης Βλάχος εκπροσωπεί μηνυτή του ηθοποιού.

Το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΔΣΑ μετά τις εξηγήσεις θα αποφασίσει εάν θα ασκήσει ή όχι πειθαρχικές διώξεις σε βάρος τους.

πηγή: www.sputniknews.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ