Τα “έψαλαν” οι οπαδοί του ΟΦΗ σε παίκτες στην σημερινή προπόνηση

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τα είπαν στους παίκτες οι οπαδοί του ΟΦΗ καθώς, λίγο πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης που έγινε στο Παγκρήτιο στάδιο, γύρω στους 100 αγανακτισμένους οπαδούς βρέθηκαν σε αυτήν.

Πλην αυτού, μάλιστα, αντιπροσωπεία τους μίλησε σε… πολύ έντονο ύφος προς τους ποδοσφαιριστές, θέτοντας άπαντες προ των ευθυνών τους ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της κακής θέσης των «ομιλητών»!

«Τόσο καιρό προσπαθούμε να σας στηρίξουμε ψυχολογικά αλλά εσείς βλέπουμε πως κρατάτε μια αδιάφορη στάση απέναντι προς όλους. Εκθέτετε αυτούς που σας έφεραν, εκθέτετε τον προπονητή και τον ίδιο τον κόσμο. Που νομίζετε ότι βρίσκεστε; Κοιτάξτε να σώστε την ομάδα και μην διανοηθείτε να την βάλετε σε μεγαλύτερες περιπέτειες», ανέφεραν μεταξύ άλλων οι φίλοι του ΟΦΗ με τους παίκτες να ακούν σιωπηλοί, δεχόμενοι μάλιστα και κάποια «γαλλικά», αφού το κλίμα… μύριζε μπαρούτι.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάσταση δεν «ξέφυγε» παραπάνω, ενώ περίπου μισή ώρα αργότερα οι φίλοι της κρητικής ομάδας αποχώρησαν από το γήπεδο.

Related Articles