Δώρα Χρυσικού: Δεν ήταν στην Ιθάκη ο Λιγνάδης το 2015 και υπάρχουν στοιχεία

Petite Perle 300×250

Πως διαθέτει στοιχεία ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης δεν ήταν τον Αύγουστο του 2015 στην Ιθάκη και πως έχει στοιχεία θα καταθέσει στην Δικαιοσύνη, ισχυρίζεται η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού.

Για ψέμματα με τα οποία επιβαρύνει χειρότερα την θέση του ο Δημήτρης Λιγνάδης κάνει λόγο σε ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός Δώρα Χρυσικού, αναφερόμενη στο  υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος του ηθοποιού, Αλέξης Κούγιας.

Μάλιστα, αναφερόμενη στον ισχυρισμό του κατηγορούμενου για βιασμό ηθοποιού ότι οι πράξεις που του αποδίδονται για τον Αύγουστο του 2015 δεν ευσταθούν, καθώς βρισκόταν στην Ιθάκη για διακοπές με τον αδερφό τους στο σπίτι της Ελένης Κούρκουλα, η κ. Χρυσικού αναφέρει χαρακτηριστικά:

"Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα την θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη. Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί".

Δώρα Χρυσικού: Δεν ήταν στην Ιθάκη ο Λιγνάδης το '15 - Έχω στοιχεία

πηγή: www.news247.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ