Εποχή Νίκου Παπαδόπουλου στα Χανιά

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο, τον οποίο καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του.

Γεννημένος στις 5 Οκτωβρίου 1971 έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα σε εθνικές κατηγορίες, στον Θερμαϊκό Θέρμης, τη σεζόν 2009-10. Μία χρονιά μετά έκανε το άλμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας στη Super League την Ξάνθη. Ακολούθησαν στην Κύπρο οι Ολυμπιακός Λευκωσίας και Εθνικός Άχνας, για να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καβάλας στη Football League.

Στην ίδια κατηγορία εργάστηκε και σε Παναχαϊκή και Ηρακλή, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο τη σεζόν 2014-15. Την ομάδα της Θεσσαλονίκης την καθοδήγησε τεχνικά και στη μεγάλη κατηγορία, τη σεζόν 2015-16 αλλά και την επόμενη μέχρι το ξεκίνημά της, ολοκληρώνοντας τη συνεργασία τον Οκτώβριο του 2016. Επόμενος σταθμός του ο ΟΦΗ στη Football League, τον οποίο μία σεζόν μετά (2017-18) οδήγησε στην επιστροφή στη Super League.

Στην ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε και στη μεγάλη κατηγορία μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019. Ακολούθησαν στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας ο Απόλλων (Σεπτέμβριος 2019 – Ιανουάριος 2020) και Παναχαϊκή (Οκτώβριος 2020 – Φεβρουάριος 2021).

Σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο είχε και ως ποδοσφαιριστής παίζοντας στη μεγάλη κατηγορία (361 συμμετοχές συνολικά) με ΟΦΗ, Αρη, Ξάνθη, Απόλλωνα Καλαμαριάς και ακόμη στη Β' Εθνική με Εργοτέλη, Αγρ. Αστέρα, Απόλλωνα Κ. και στη Γ' με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τον Κιλκισιακό και τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας, πριν από την πρώτη του προπόνηση στο γήπεδο Περιβολίων, δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους της ομάδας, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Για μένα είναι χαρά να βρίσκομαι πάλι στο νησί, είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι στα Χανιά. Ερχομαι σε μία στιγμή στην οποία η ομάδα χρειάζεται βοήθεια για να ανέβει στον βαθμολογικό πίνακα. Επειδή υπάρχει το πολύ καλό ρόστερ και υλικό νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Επειδή υπάρχουν λίγες μέρες για το πρώτο παιχνίδι, το ματς του Σαββάτου, δεν έχουμε πολλά να πούμε. Το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλέψω για να πάμε στο πρώτο παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Με τη δουλειά μας, με την εμπιστοσύνη στους παίκτες και με τα καλά αποδυτήρια που έχω μάθει ότι υπάρχουν και που έχει δημιουργήσει ένας προπονητής που τον έχω σε εκτίμηση (Α. Βοσνιάδης) νομίζω ότι μπορούμε να προχωρήσουμε και να υλοποιήσουμε τον στόχο της ομάδας».

Αμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Κόλτσης (22/10/1974), με θητεία σε Παναχαϊκή, Ξάνθη, Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης, που επίσης έχει σημαντική παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ως ποδοσφαιριστής, μετρώντας 191 συμμετοχές στην Α' και 170 στη Β' Εθνική. Αγωνίστηκε σε Καβάλα, Πανηλειακό, Πατραϊκό, Παναχαϊκή, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Βέροια, Λεβαδειακό, Ηλιούπολη και Ηλυσιακό.

Το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο μένει ως είχε.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ