Γάζι: Εργασίες καθαρισμού στο Πολύδροσο (φωτογραφίες)

Μιχάλης Αλμπαντάκης: Έκκληση στους πολίτες για καθαρισμό των οικοπέδων τους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο εργασίες φροντίδας κοινόχρηστων χώρων στο κέντρο του Γαζίου, αλλά και σε όλες τις περιοχές του Μαλεβιζίου.

Η Διεύθυνση Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου  του Δήμου Μαλεβιζίου έχει ορίσει συνεργεία τα οποία κάθε μέρα, με βάση συγκεκριμένο πλάνο δράσεων, πραγματοποιούν κοπή χόρτων και διάφορες άλλες παρεμβάσεις για τον καλλωπισμό της περιοχής.

Σήμερα οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας βρίσκονται στο Πολύδροσο και πραγματοποιούν κόψιμο των χόρτων και καθαριότητα στους γύρω δρόμους. Μάλιστα, ξεκίνησαν από τον δρόμο που βρίσκεται το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου με την κοπή των χόρτων και συνεχίζουν γύρω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Μιχάλη Αλμπαντάκη ο οποίος τόνισε ότι: "Η υπηρεσία μας παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας είναι δίπλα στους δημότες και προσπαθούμε κάθε μέρα να βρισκόμαστε σε διαφορετική περιοχή. Έτσι καθαρίζεται όλος ο Δήμος, από το κέντρο του Γαζίου μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριό".

Επιπλέον ο κ. Αλμπαντάκης απευθύνει έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων να προβούν από τώρα και πριν μπει η Άνοιξη στον καθαρισμό των οικοπέδων τους για λόγους πρόληψης πυρκαγιών και  προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ