Η ΕΠΟ αποφάσισε πως συνεχίζεται κανονικά η Γ Εθνική

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Όσοι δεν δηλώσουν συμμετοχή υποβιβάζονται!

Είναι πλέον οριστικό. Η Γ Εθνική θα ξεκινήσει και πάλι όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει η απόφαση ήταν οριστική και απέμενε μόνο η ανακοίνωση κάτι το οποίο έγινε και πλέον οι ομάδες καλούνται μέχρι την επόμενη Τετάρτη 03/03 να δηλώσουν συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλιώς σε αντίθετη περίπτωση θα υποβιβαστούν.

Παράλληλα η ΕΠΟ αποφάσισε τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει: 

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

Grandsport.gr

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...