Κλείνει σήμερα το Βενιζέλειο Νοσοκομείο – Eπικριτικός ο Γρηγόρης Πασπάτης στους εργαζόμενους που δεν κάνουν το εμβόλιο

Petite Perle 300×250

Κλείνει πλήρως το Βενιζέλειο Νοσοκομείο σήμερα, με ελάχιστες εξαιρέσεις για συνοδούς, λόγω της ενδονοσοκομειακής έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού, δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στον Μανώλη Αργυράκη ο Υπεύθυνος Διαχείρισης των περιστατικών Covid του Βενιζελείου Γρηγόρης Πασπάτης.

Ο κ. Πασπάτης έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου για τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού, ο οποίος βρίσκεται σε έξαρση τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα τεράστια πίεση στο Βενιζέλειο, όπου σήμερα νοσηλεύονται 30 ασθενείς με covid (!)6 εκ των οποίων στη ΜΕΘ, όλοι διασωληνωμένοι.

Ο Διευθυντής της Γαστρεντερολογικής Κλινικής του Βενιζελείου ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο, είτε ανήκουν στο υγειονομικό είτε στο διοικητικό προσωπικό, που δεν έχουν εμβολιαστεί, σε ποσοστό που φτάνει το 40%.

"Δε μπορεί εν μέσω πανδημίας και με τόσο μεγάλο πρόβλημα, οι άνθρωποι που εργάζονται στο νοσοκομείο να μην έχουν εμβολιαστεί, και ακόμα και σήμερα να επικρατούν γελοία επιχειρήματα για να μην κάνουν το εμβόλιο. Αυτό που γίνεται είναι επιεικώς απαράδεκτο. Εμείς οι υγειονομικοί, μέσα στο νοσοκομείο, γινόμαστε κινούμενες βόμβες", είπε σε έντονο ύφος ο κ. Πασπάτης.

Παράλληλα εξέφρασε ανησυχία για το μεγάλο ιικό φορτίο που εντοπίστηκε στα λύματα του Ηρακλείου. "Το Ηράκλειο είναι σε καμπή, Υπάρχει πρόβλημα, πρέπει να προσέξουμε όλοι".

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ