Τέλη κυκλοφορίας: Λήγουν την Παρασκευή δίχως καμία παράταση

Petite Perle 300×250

Μέχρι αύριο Παρασκευή μπορούν όσοι δεν το έχουν πράξει ακόμη, να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας, αφού δε δόθηκε νέα παράταση από το υπουργείο Μεταφορών και Συγκοινωνιών.

Την παραμικρή αλλαγή, παρά τα συνεχόμενα lockdown και την ακινησία των οχημάτων, δεν έκανε η κυβέρνηση ως προς τα τέλη κυκλοφορίας και έτσι, αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου και τελευταία εργάσιμη του Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία κατά την οποία θα πρέπει να βάλουμε βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα πληρώσουμε… Παράταση μέχρι τις 31 Μαρτίου πήρε, ωστόσο, η προθεσμία για την υποβολή "Πόθεν Έσχες". Στο μεταξύ, στο πεδίο των φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων υπάρχουν στο άμεσο μέλλον αρκετές εκκρεμότητες που πρέπει να ιεραρχήσουν οι υπόχρεοι φορολογούμενοι!

Λοιπόν, έχουμε και λέμε. Τέλη κυκλοφορίας: Μέχρι αύριο Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου είναι η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας του 2021, η οποία είχε πάρει παράταση λόγω της πανδημίας. Οι ιδιοκτήτες θα μπορούν είτε να πληρώσουν τα τέλη είτε να καταθέσουν τις πινακίδες τους στη ψηφιακή πλατφόρμα myCAR για να αποφύγουν τα τσουχτερά πρόστιμα.

Πώς να καταθέσετε πινακίδες οχήματος

Μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) myCAR, οι ιδιοκτήτες οχημάτων μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά τις πινακίδες.

Η ηλεκτρονική "κατάθεση" πινακίδων κυκλοφορίας Ι.Χ. μπορεί να γίνει μέσω υπολογιστή ή smartphone.

Ο ιδιοκτήτης θα δηλώνει τα στοιχεία της διεύθυνσής του (οδός, αριθμός, πόλη), αλλά και το σημείο ακινητοποίησης του οχήματος, ενώ θα κρατάει στο σπίτι του τόσο την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος όσο και τις πινακίδες.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ