Βραδιά Europa League απόψε με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός θέλει να γράψει ιστορία στην Ολλανδία κόντρα στην Αϊντχόφεν και να πανηγυρίσει ιστορική πρόκριση στους «16» του Europa League.

Έτοιμος να γράψει ιστορία στην Ολλανδία είναι ο Ολυμπιακός, που θα αντιμετωπίσει απόψε στις 22:00 την Αϊντχόφεν στο «Philips Stadion»

Με όπλο το 4-2 του πρώτου ματς, το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς θα παραταχθεί στο ολλανδικό γήπεδο για να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ξανά. Να προκριθεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν, φυσικά, παραπάνω από έναν λόγους να θέλουν αυτή την πρόκριση, αφού πέρα από το πρεστίζ θα προσθέσουν 1.1εκατ. ευρώ στα ταμεία τους ως μπόνους πρόκρισης, αλλά και 2.000 πολύτιμους πόντους στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πορτογάλος προπονητής σκέφτεται μόνο μία αλλαγή στο αρχικό του σχήμα. Αυτή του Ρούμπεν Σεμέδο, που εξέτισε την ποινή του, στη θέση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Συνεπώς, η 11άδα που πρόκειται να παρατάξει ο Μαρτίνς αποτελείτα από τους Σα, Λαλά, Σεμέδο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Μπρούμα και Ελ Αραμπί .

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ