Ξεκινά να λειτουργεί ο Tour Operator που στήθηκε από συντελεστές του πτωχευμένου Thomas Cook

Petite Perle 300×250

O τουρ οπερείτορ που δημιουργήθηκε από τους συντελεστές του πτωχευμένου Thomas Cook, Sunny Heart Travel (10 από τους 15 εργαζομένους της είναι πρώην υπάλληλοι του βρετανικού σκέλους του Τ. Cook), πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του την 1η Μαρτίου και, σε πρώτη φάση, θα λειτουργήσει με μοντέλο απευθείας πωλήσεων διακοπών για το καλοκαίρι του 2021.

Ο Sunny Heart Travel λανσάρεται ως online τουριστικό γραφείο (ΟΤΑ) και θα πουλά πακέτα διακοπών σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως η Ισπανία, η Αίγυπτος, η Τουρκία και η Τυνησία αλλά και σε μακρινούς όπως η Αυστραλία, η Καραϊβική, το Μεξικό και η Ταϊλάνδη.

Ο νέος τουρ οπερέιτορ θα συνεργαστεί επίσης με εταιρίες κρουαζιέρας, παρόχους εκδρομών και προϊόντων για τη χειμερινή σεζόν 2021/2022.

Ο Sunny Heart Travel επρόκειτο να μπει σε λειτουργία τον περασμένο Σεπτέμβριο όμως το δεύτερο κύμα της πανδημίας στην Ευρώπη ανέστειλε τα σχέδια. Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος, Steve Bentzen, δήλωσε ότι η τουριστική βιομηχανία απολαμβάνει αυξημένης ζήτησης και οι εταιρίες ζητούν να συνεργαστούν με τον τουρ οπερέιτορ καθώς δεν έχουν συνεργαστεί με τουρ οπερέιτορ του Ην. Βασιλείου από την εποχή του Thomas Cook.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ