Yποδοχή στον Χεζόνια: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού οι καλύτεροι στον πλανήτη»

Σαστισμένος από την υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού ο Μάριο Χεζόνια τόνισε ότι ζει όνειρο και χαρακτήρισε τους οπαδούς τους καλύτερους στον πλανήτη.

Σχεδόν σαστισμένος από την απίστευτη υποδοχή των οπαδών του Παναθηναϊκού έμοιαζε ο Μάριο Χεζόνια κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Ο ίδιος χαρακτήρισε όνειρο το ότι πλέον θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στους οπαδούς τους οποίους δήλωσε ότι θαυμάζει από μικρός, χαρακτηρίζοντας τους, καλύτερους στον πλανήτη.

Κατά την άφιξη του στο αεροδρόμιο έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από τον κόσμο του τριφυλλιού, αφού πάνω από 700 φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας περίμεναν τον Κροάτη για να τον αποθεώσουν. Ο ίδιος δεν πίστευε στα μάτια του και προσπαθούσε να αντιληφθεί την απίστευτη υποδοχή που τον ξάφνιασε ευχάριστα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάριο Χεζόνια

«Τα καταφέραμε, ήρθα να βοηθήσω την ομάδα και να παίζω.

Είναι ένα όνειρο για εμένα, μία οικογένεια. Ο Παναθηναϊκός είναι σαν θρησκεία. Παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό από μικρός, πάντα έβλεπα τη Θύρα 13 και πανηγυρίζα. Πάντα αγαπούσα τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή, αλλά αυτός είναι ο Παναθηναϊκός. Το αξίζουν, είναι οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου. Μας δείχνουν την αγάπη τους, είναι οι καλύτεροι.

«Τους ευχαριστώ για την αγάπη τους και τα καλά τους λόγια. Νιώθω ευγνώμων. Ανυπομονώ να παίξω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι ο καλύτερος στον πλανήτη»

πηγή: www.sport-fm.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ