Ανεξαρτητοποίηση Νίκου Αγγελάκη μετά τις αλλαγές στη Λότζια

Σε ρήξη έχουν έρθει οι σχέσεις Λαμπρινού – Αγγελάκη, μετά από τις ανακοινώσεις που έγιναν προς τα μέλη της δημοτικής τους ομάδας και τις αλλαγές στις θέσεις στο Δημοτικό Σχήμα.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Νίκος Αγγελάκης, ένας από τους πλέον πιστούς «στρατιώτες της της δημοτικής ομάδας της "Δύναμης Πολιτών", έθεσε εαυτόν εκτός της Ομάδας Λαμπρινού, μη μπορώντας να δεχτεί τον τον υποβιβασμό του από τα καθήκοντα του, με τον ίδιο να αποτελεί ένα από τα πλέον εργατικά στελέχη του Δήμου.

nikosaggelakis

(Ο κ. Αγγελάκης)

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες όλα έγιναν μετά από τις ανακοινώσεις Λαμπρινού, με τις οποίες η κ. Στέλλα Αρχοντάκη επιστρέφει και αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Παιδείας, ο κ. Μαρίνος Παττακός αναβαθμίζεται και θα έχει πλέον ρόλο ως αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, πέραν από το γεγονός ότι προΐσταται στη Δημοτική Αστυνομία (αποδεσμεύεται από τις υποχρεώσεις του στον ΔΟΠΑΦΜΑΗ) ενώ ο κ. Αγγελάκης, υποβιβάστηκε από την αντιδημαρχία Παιδείας στην προεδρία του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.

Κάτι που έφερε και την έκρηξη του… Πλέον αυτό που φημολογείται ότι γίνονται προσπάθειες για την αλλαγή του κλίματος, μέσα από την εξεύρεση μιας μέσης λύσης, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ώρες.

cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ