Στις φυλακές της Τρίπολης ο Λιγνάδης

Petite Perle 300×250

Στο σωφρονιστικό κατάστημα Τρίπολης θα κρατηθεί ο Δημήτρης Λιγνάδης που κρίθηκε προφυλακιστέος για δύο πράξεις βιασμού. Ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου οδηγείται εντός της ημέρας στο κατάστημα κράτησης για να εκτίσει την προσωρινή κράτηση που του επιβλήθηκε από ανακριτή και εισαγγελέα μετά την χθεσινή πολύωρη διαδικασία στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Τα επικρατέστερα σενάρια για την κράτηση Λιγνάδη ήταν η μεταφορά του στα Γρεβενά ή την Τρίπολη, φυλακές που διαθέτουν ειδικές πτέρυγες για περιπτώσεις κατηγορουμένων σχετικά με αδικήματα κατά της γεννετήσιας αξιοπρέπειας.

Ο κατηγορούμενος για βιασμό κατά συρροή κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από μια μαραθώνια διαδικασία. Ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, ανακοίνωσε πως θα προσφύγει κατά της διάταξης της ανακρίτριας για την προσωρινή κράτηση. «Είναι μία δικογραφία χωρίς στοιχεία, μία δικογραφία που αν δεν ήταν ο Λιγνάδης θα ήταν με συνοπτικές διαδικασίες ελεύθερος» υποστήριξε ο γνωστός ποινικολόγος επιμένοντας στην υπερασπιστική γραμμή που χάραξε από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ